(Poistunut julkaisusta)

Haussa ruokapalvelutyöntekijä Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me Palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan asiakkaita syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluita ympäri eteläistä Suomea, asiakaskuntamme koostuu eri-ikäisistä asiakkaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Palmia on aloittanut koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Hämeenlinnassa vuoden 2019 alussa. Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää joukkoomme toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta näissä kohteissa.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu palvelukeittiön päivittäiset toiminnot ja asiakaspalvelu. Työ sisältää keittiönperustöitä (mm. ruuan kuumennus, raaka-aineiden esikäsittely, tavaran vastaanottoa, linjastotyöskentelyä, astiahuoltoa ja keittiön siivoustoimintoja).

Etsimämme henkilöllä on tehtävään soveltuva ravitsemusalan koulutus, sekä aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä. Ratkaisukeskeisyys, hyvä organoisointikyky ja positiivinen asenne ovat tärkeitä työssä. Jos lisäksi olet innostunut työskentelemään asiakkaiden parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Työssä tarvitset myös erityisruokavalio-osaamista, taloudellista ajattelutapaa ja IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen, osa-aikaisen (30 tuntia / viikko) työn suomalaisen palvelutuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde- etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja ja Avainta -työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät, sekä runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot saatavilla ajalla 16.-18.9. kello 12-15 alue-esimies Venla Mussalo p. 050 472 7517 ja ajalla 23.-24.9. kello 13-17 aluepäällikkö Susanna Vuorinen p. 040 868 8610.