Haussa Prosessinohjaajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Innostutko prosesseista ja nautit työstä hyvässä porukassa? Haluatko olla osa uniikkia toimintaa? Jos, tässä voi olla seuraava työpaikkasi.

Haemme asiakkaallemme Lahteen tuurauksiin Prosessinohjaajia.

Prosessinohjaajana pääset käynnistämään, ajamaan ja optimoimaan uuden tehtaan prosesseja. Valvot ja säädät yksikköoperaatioiden ja laitteiden toimintaa sekä aikataulutat toisiinsa liittyviä osaprosesseja. Pidät tuotannon saannon optimaalisella tasolla ja osallistut säätö- ja huoltotoimenpiteisiin. Lisäksi vastaat vuorossasi laadun tasaisuudesta ja työturvallisuudesta sekä huolehdit varastojen paikkansapitävyydestä ja raaka-aineiden saatavuudesta. Tuet myös aktiivisesti vuorotyönjohtajaa tuotannonsuunnittelussa. Teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa ja huolehdit osaltasi yhteistyön sujuvuudesta tehtaalla.

Toivomme Sinulta teollisuuden panos- ja jatkuvatoimisten prosessien osaamista sekä aikaisempaa työkokemusta prosessinhoitajan tehtävistä. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, kunhan sinulla on halua ja mielenkiintoa päästä tehtävään sisään. Tekninen ymmärrys ja hyvät IT-taidot ja englannin kielen osaaminen on eduksesi. Esimerkiksi tausta kemianteollisuudesta tai vaikkapa juomateollisuudesta ovat tässä tehtävässä pelkkää plussaa!

Tarjoamme: Tessin mukaisen palkan (9ETL /Pro). Työajat tuurauksissa sijoittuvat klo 6-18 ja 18-06 välille. Sinulla on mahdollisuus saada tästä vaikkapa tulevan kesän kesätyö! Kyseessä on todella mielenkiintoinen tehtävä, ja ympäristö upouudessa sekä modernissa tuotantolaitoksessa. Lisäksi prosessi on ihan uniikki, eikä vastaavaa ole aiemmin tehty. Haluathan päästä mukaan?

Tässäkö on sinun seuraava työpaikkasi? Jos, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 12.12 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, puh. 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: teollisuus, elintarviketeollisuus, prosessiohjaaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520500
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti