HAUSSA OSAAJIA VARASTO/LOGISTIIKKA TEHTÄVIIN!
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020


Etsimme teollisuuden ja logistiikka-alan asiakkaillemme motivoituneita ja osaavia logistiikka- ja varastotyöntekijöitä. Tehtävät sijoittuvat eri asiakasyrityksiimme pääkaupunkiseudulla. Työsuhteiden pituudet ja työajat vaihtelevat, joten tavoitteemme on löytää sinun elämäntilanteeseesi sopivin tehtävä.

Arvostamme alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta varasto-, tehdas- tai logistiikkatöistä. Toivotamme myös hakemuksesi tervetulleeksi, vaikkei sinulta vielä löytyisikään alan koulutusta tai työkokemusta. Edellytämme ennen kaikkea hyvää asennetta ja yhteistyötaitoja. Eduksesi luemme myös asiakaspalveluhenkisyyden, monipuolisen kielitaidon, trukin käyttötaidon ja hyvät kädentaidot.

Tavoitteemme on tarjota sinulle mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Manpowerin työntekijänä eri asiakasyritystemme palveluksessa omien tarpeidesi mukaan. Määräaikainen työsuhde kauttamme voi myös johtaa vakituiseen pestiin suoraan asiakkaamme työntekijänä. Kerro hakemuksessasi millaista työsuhdetta etsit (kesto, sijainti, työajat) ja olemme sinuun yhteydessä sopivan tehtävän avautuessa.

Saisimmeko sinusta uuden osaajan? Hienoa!
Toivottavasti olemme luottosi arvoisia, että pääsemme tutustumaan sinuun hakijana paremmin. Pääset hakeutumaan avoimeen tehtävään HAE linkin kautta. Liitäthän mukaan CV:si ja/tai avoimen hakukirjeen, jossa kerrot itsestäsi meille lisää. Meitä eritoten kiinnostaa osaamisesi ja se minkälaista työtä etsit. Työnhakijoidemme terveys ja turvallisuus ovat meille edelleen tärkeässä asemassa ja siksi vallitsevassa tilanteessa hoidamme haastattelumme puhelimitse sekä videotyökaluja hyödyntäen.

Pyrimme löytämään sinulle mielekkäitä työtehtäviä ja uutta tuulta urallesi. Vallitsevan tilanteen vuoksi tämä voi hieman kestää, joten olethan myös kärsivällinen. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä prosessin edistämiseksi ja mielellämme myös sparraamme työnhaussa. Otamme erikseen henkilökohtaisesti yhteyttä, mikäli meillä voisi olla sopivaa tehtävää Sinulle tarjolla ja käymme kanssasi läpi kokonaisuuden.

Iloista ja aurinkoista kevättä toivottaen Manpowerin rekrytoijat;
Alma Rista, +358406107241, alma.rista@manpowergroup.fi
Henri Repo, +35844 7590 643, henri.repo@manpowergroup.fi
Laura Parviainen, +358406310261, laura.parviainen@manpowergroup.fi

Olethan meistä keneen tahansa yhteydessä, jos on mitä vain kysyttävää!
Haastavien aikojen keskellä yhdessä tekeminen ja yhteiset päämäärät korostuvat ja haluamme edelleen olla osaltamme auttamassa työntekijöitä ja työnantajia yhdistämään osaamisensa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361676
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
  • Sijainti: Uusimaa, Uusimaa