(Poistunut julkaisusta)

Haussa nuorempi rakennesuunnittelija – Hovako Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Hovako Oy on hoivatalokohteiden rakentamiseen ja suunnitteluun perehtynyt yritys, jonka rakentamisen perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Toteutamme hankkeet käyttämällä eri elementtejä. mm tilaelementtejä. Rakennamme elementtimme tehtaalla kuivissa olosuhteissa. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 13,5M€, tämän vuoden liikevaihtomme on noin 18M€.

Etsimme Helsingin toimipisteellemme rakennesuunnittelijaa, jolle on ennestään tuttua rakenteiden itsenäinen suunnittelu puurakenteiden ja perustusten osalta. Voimme harkita tehtävään myös uran alussa olevaa henkilöä, jos sinulla on jo jonkin verran suunnittelukokemusta. Tiimiisi kuuluu toinen suunnittelija. Työtehtäviin kuuluu hoivarakennusten ja rivitalojen rakennesuunnittelu, myöhemmin mahdollisesti myös elementtisuunnittelu.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennesuunnittelija
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus on sopimuksen mukaan


Mitä toivomme sinulta?

- Aiempaa kokemusta rakennesuunnittelusta, voit myös olla urasi alussa.
- Soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri/DI).
- Tietämystä puurakenteista ja perustuksista.
- Kiinnostus elementointiin ja sen kehittämiseen katsotaan eduksi.
- Suunnitteluohjelmistojen hallitsemisen.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä saat tukea muilta etkä jää yksin huoliesi kanssa.
- Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän, meillä hommia riittää.
- Pääset halutessasi kehittämään elementointia ja tekemään elementtisuunnittelua.
- Aloitus aikataulusi mukaisesti.

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 31.8.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho (ajalla 14.7.-7.8) p. 050-5149958.