(Poistunut julkaisusta)

Haussa mukava kollega ja Fullstack Developer Surveypalille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019
Hei sinä fullstack-kehityksestä kiinnostunut koodari: tiimimme etsii vahvistusta joukkoonsa. Tekemistä löytyy niin frontend- kuin backend -puolellakin. Lisäksi myös pingispöytämme odottaa uutta pelaajaa! Jos esimerkiksi React ja Java puhuttelevat, kannattaa jatkaa lukemista.
KUVAUS
Tarjoamme


* Monipuolisen ohjelmointitehtävän, jossa päivät eivät toista itseään
* Matalahierarkisen työyhteisön, jossa vastuuta annetaan sitä haluavalle
* Työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi myös omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan
* Turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä - meillä saa myös mokata!
* Joustavat etätyömahdollisuudet
* Kivat ja kannustavat työkaverit, joiden kanssa voi puhua muustakin kuin koodista!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana ketterää kehitystiimiä tyypillisimmin 6-7 hengen tiimissä. Työtehtäväsi vaihtelevat pienistä bugikorjauksista ja koodin testaamisesta aina uusien palvelutuotteiden kehitykseen. Vastuualueita on myös mahdollisuus räätälöidä osaamisen mukaan

Hyödynnät työssäsi sekä monipuolisesti erilaisia frontend- että backend -teknologioita, joista tällä hetkellä tärkeimmät ovat:

HTML, CSS ja Javascript (React)

Java

PostgreSQL

Azure


Mikäli sinulla on osaamista jostain muusta teknologiasta tai mieltäsi kutkuttaisi opetella jotain uutta, kuulemme myös siitä mielellämme!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

kehittymishaluinen asenne ja uteliaisuutta uuden oppimiseen

jonkin verran kokemusta Reactista, Javasta ja tietokannoista, joko työelämän tai vahvan harrastuneisuuden kautta

sujuva englannin kielen taito


Etsimme ennen kaikkea mukavaa tyyppiä, jolla on myös annettavaa yhteiseen osaamiskenttään. Voit siis toivottavasti sanoa olevasi kova tekijä jonkin yksittäisen teknologian osalta. Älä kuitenkaan suotta arkaile hakea, vaikket voisikaan vetää raksia jokaisen mainitun taidon kohdalle. Mitä et vielä osaa, sen varmasti skarppina tyyppinä opit matkan varrella.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko hyvin todennäköistä
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Surveypalin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Surveypal tuottaa palautteenhallintaratkaisuja liiketoiminnan tueksi. Yrityksellä on toimitilat Tampereella ja Helsingissä.