Haussa kuorma - autonkuljettaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Viihdytkö kuorma - auton ratissa? Oletko hyvässä fyysisessä kunnossa? Jos, tästä voi alkaa yhteistyömme!

Etsimme ammattitaitoista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA asiakkaallemme.

Työt sisältävät kaasupullojen kuljetusta sekä purkua mm. kauppoihin. Kuormia puretaan ajoneuvotrukilla. Ajot alkavat Riihimäeltä ja päättyvät Riihimäelle. Työ on osittain vuorotyötä, eli työ pitää sisällään kolmenlaisia vuoroja: 4.00-14.00, 14.00-24.00, 6.00-16.00. Työhön on perehdytys. Vuoroista voi myös jättää toiveen!

Toivomme hakijalta kokemusta tavaran kuljetuksesta sekä oma-aloitteista asennetta,vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Asiakkaat tykkäävät myös jos olet ystävällinen ja hyvällä jalalla liikkeellä! Ajoneuvojen remppailutaito on pelkkää plussaa.

Odotamme, että sinulta löytyy CE - kortti ja adr-ajolupa (kappale riittää) sekä työturvakortti. Tässä tehtävässä suomen kieli on välttämätön. Sinulla tulee olla myös IT - taidot hallussa.

Tarjoamme sinulle työtä mukavassa porukassa. Tässä tehtävässä sinulla on hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme. Palkkaus on AKT tes, kuorma-auto ala. Mahdollisuus osittaiseen kilometrikorvaukseen.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 23.1 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575 ja katja.risu@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: kuljetus, kappaletavara

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544453
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hollola, Lahti, Orimattila