Haussa keikkailevia keittiön ammattilaisia
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme asiakkaillemme eri puolille pääkaupunkiseutua

Keittiön ammattilaisia monenlaisiin työtehtäviin

Työntekijöille on tarvetta niin tuotantokeittiöissä, lounasravintoloissa ja lounaskahviloissa kuin leipomossakin. Huomioimme kaikenlaisen keittiökokemuksen, joten avaathan työtehtäviäsi ansioluetteloosi ja nostathan myös rohkeasti esille omat vahvuutesi.

Haemme keikkatyöntekijöitä, joten työvuoroja saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla ja vuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin vaihteleviin kellonaikoihin.

Odotamme, että olet työaikojen suhteen joustava ja suomen kielen taitosi on sujuvaa.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, niin laita hakemusta tulemaan piritta.koskinen@lisapalvelu.net ja liitä mukaan ansioluettelosi. Kerrothan hakemuksessasi myös milloin voisit aloittaa työt sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut tehtäviin soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401504
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa