(Poistunut julkaisusta)

Haussa innokas tarjoilija Tikkurilan ytimeen!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme nyt innokasta ja oma-aloitteista tarjoilijaa Tikkurilan ytimessä sijaitsevaan ravintolaan kesän ajaksi. Tämä ravintola tarjoaa perheenjäsenen paikan asiantuntevassa ja sydämellisessä työyhteisössä josta ei menoa ja meininkiä puutu!

Ravintola tarjoaa rehdin ruhtinaallisia ruoka-annoksia, jotka on tehty vain parhaista raaka-aineista ja jotka tarjoillaan rennon ja mutkattoman asiakaspalvelun lomassa. Tänne viihtyisään miljööseen voi lähteä rennosti ruokailemaan lounaalle tai illanviettoon yksin tai porukassa.

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista salipuolen tehtävistä, buffetlounaan tarjoilusta tuhtien a la carte annosten pöytiintarjoiluun ja viinien suositteluun. Hurmaat asiakkaat loisteliaalla vanhan keskilännen meiningillä ja smoothilla small talkilla. Arvostamme jos omaat kokemusta vastaavista työtehtävistä ja omaat viinituntemusta, mutta loppujen lopuksi tässä työssä vilpittömän vallaton asenne työntekoon ratkaisee.

Etsimme työhön tarjoilijaa työskentelemään keskimäärin 60-70 h/3 vko työtunneilla, joten ehdit nauttia kesästäkin! Aloitus tehtävässä on heti juhannuksen jälkeen 25.6. ja työt jatkuvat elokuun puoleenväliin saakka. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti 10.00-00.00 väliselle ajalle. Työsopimus solmitaan Opteamin kanssa ja palkkaus katsotaan kanssasi kohdalleen.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten älä kuhnaile hakemuksesi kanssa ja ole tänä kesänä osa tämän Tikkurilalaisen ravintolan perhettä!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, A la Carte osaaminen, Itsenäinen työote