(Poistunut julkaisusta)

Haussa baaritarjoilija Hemingway`s Tikkurilaan
Hemingway's Tikkurila

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Hemingway’sit sijaitsevat keskellä kaupunkien sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera. Nyt etsimme Tikkurilan Hemingway’siin BAARITARJOILIJAA

Vastuualueesi

Hemingway’sin baaritarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä: vastaat anniskelusta ja huolehdit baarin toiminnasta sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Työnkuvaasi kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi niin ravintolan avaus- ja sulkutoimenpiteet kuin myös varaston ylläpito.

Menestyksen avaimet

Ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukykyisyys, reippaus ja vastuuntuntoisuus ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Etsimme alan osaajaa, joka on kiinnostunut juomatuotteista, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja jolla on reipas ote työntekoon varustettuna ulospäinsuuntautuneella sosiaalisella luonteella.

Olet palvelualan ammattilainen ja haluat päästä näyttämään osaamisesi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Baaritarjoilijana olet tottunut vuorotyöhön: Olet valmis antamaan panoksesi joustavasti, mukaan lukien viikonloppuvuorot. Huomioithan, että sinulla tulee olla sekä anniskelu- että hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle

Vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen ajalla 8.6. - 18.8.2019 ja keskimääräinen vähimmäistuntimääräsi on 63h/3vkoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi, palkkatoiveen kera, viimeistään 24.3. mennessä oheisen linkin kautta.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Hygieniapassi