(Poistunut julkaisusta)

Haussa asiakaspalvelijaa rahoitusalalle!
IPF Digital Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Oletko luonteeltasi palvelualtis, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä, mutta janoat oppia lisää? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua!

Asiakkaamme IPF Digital Finland Oy on vailla timanttista asiakaspalveluhenkilöä tiimiinsä Helsingin ydinkeskustaan.

IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, ja Suomen asiakaspalvelutiimi työskentelee Helsingin ydinkeskustan toimistossa. Asiakaspalvelutiimi käsittelee puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta tulevia asiakaspalautteita ja tuottaa samoissa kanavissa asiakkaalle laadukasta tuote- ja palveluneuvontaa. Oleellisena osana tiimin työtä on myös asiakkaan tilanteen laadukas kartoitus ja parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tuottaminen. Asiakkaan tarpeita analysoidaan tapauskohtaisesti ja tarjotaan tilanteeseen soveltuvat tuotteet sekä palvelut. Tahto aidosti ymmärtää asiakasta, on tärkeä ominaisuus asiakaspalvelijan roolissa. Kaikki nämä tehtävät odottavat myös uusia tiimiläisiä, eli ehkä sinua!

Tarjoamme kokoaikaisen tehtävän elokuusta 2018. Toivottavasti pääset aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuoden 2018 loppuun saakka. Työsuhde voi vakinaistua määräaikaisuuden jälkeen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin pääsääntöisesti kello 9-17 välille. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä. IPF Digital Finland Oy on kasvava ja kansainvälinen rahoitusalan konserni, jossa taatusti pääset mielenkiintoisten tehtävien pariin. Tarjoamme osaavan tiimin ja kiinnostavan alan lisäksi kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkamut.

Voit olla taustaltasi esim. merkonomi, tradenomi, kokeneempi konkari tai vasta uraasi aloittava palvelualan ammattilainen. Mikäli hanskaat MS Office -ohjelmista ainakin excelin ja wordin, olet käyttänyt Salesforcea ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Arvostamme kovasti oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja, tuloshakuisuutta, kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä sekä halua oppia uutta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta järjestelmästämme, niin tutustutaan! Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä Baronan Piiaan arkisin 10-11: Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.

Eduksi luettavat asiat: Asiakaspalvelija