(Poistunut julkaisusta)

Haussa 5 tulevaa testauksen asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Kiinnostaako ohjelmistojen testaus, koodaus tai DevOps? Et tarvitse edes aiempaa työkokemusta, jos sinulla vain on perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Hae Varsinais-Suomen Smart Testing Discoveryyn viimeistään 3.9.2019 ja varmista itsellesi hyvä koulutus ja työpaikka!

Smart Testing Discovery on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa pääset heti alan töihin ja saat samalla työskentelyä tukevan korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen.

Testauksen ja DevOpsin osaajista on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa, siksi alaa kannattaa nyt opiskella. Useat Varsinais-Suomen IT-alan yritykset rekrytoivat uusia työntekijöitä juuri tämän ohjelman kautta. Osalla yrityksistä on toimipisteitä myös Varsinais-Suomen ulkopuolella, joten hae rohkeasti myös kauempaa!

Ohjelman aikana tulet työskentelemään testauksen, automaatiotestauksen, koodaamisen tai DevOpsin monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työnimikkeesi voi olla yhteistyöyrityksestä riippuen esimerkiksi:

 • Test Engineer
 • Testausautomaation kehittäjä
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Testauspäällikkö
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • DevOps-asiantuntija

Aloittelija tai konkari, hae nyt mukaan!

Ohjelma kestää 6 kk ja sen ajan työskentelet koulutussopimuksella alan yrityksessä. Samalla osallistut n. 25 päivän laadukkaaseen koulutukseen, jota vetävät alan parhaat asiantuntijat, mm. Knowit Oy. Lähiopetuspäivät järjestetään pääsääntöisesti Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työssäoppiminen tapahtuu Varsinais-Suomen alueella.

Saat koulutusta mm. näistä aiheista:

 • Testausautomaatio
 • Robot Framework
 • Python
 • Jmeter
 • DevOps (Jira, Git, Vagrant, Docker, Jenkins).

Voit myös suorittaa ISTQB:n Foundation tai Agile Tester -sertifikaatin. Töissä pääset heti soveltamaan oppimaasi käytäntöön.

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Riittää, kun sinulla on oikea asenne sekä tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Töihin ja koulutukseen haetaan sekä vastavalmistuneita että jo pidemmän uran tehneitä.

Lue lisää Smart Testing Discoveryn sisällöstä ja työllistymisestä >>

Tervetuloa infotilaisuuteen tiistaina 20.8. klo 14 Virastotalon Auditoriossa osoitteessa: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku. Nähdään siellä!

HAE NYT ja varmista työllisyys loppuelämäksi

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. 6 kk kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 1.10.2019 – 30.3.2020 ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 687569. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
 2. Täytä hakemus myös Sarasen järjestelmässä tämän linkin kautta.

Tietoja ei pääse päivittämään jälkikäteen, joten mietithän vastauksesi huolella. Tärkein hakudokumentti on CV (mieluiten pdf-tiedosto), jonka avulla Saranen Consulting esittelee sinua yrityksille. Tarkista, että tuot CV:ssä selvästi esille koulutus- ja työkokemustaustasi. Haastattelut ja valinnat käynnistyvät jo hakuaikana, joten ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti.

Smart Testing Discovery -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

IT, Software Testing, Quality Assurance, ISTQB, Robot Framework, Project Management