(Poistunut julkaisusta)

Haussa 15 tulevaa ohjelmistokehittäjää
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Hei tuleva koodari, haluaisitko tulevaisuudessa koodata työksesi, mutta työpaikkaa ei ole vielä löytynyt? Anna meidän auttaa sekä ohjelmointitaitojen kehittämisessä, että työpaikan löytämisessä.

Jo viidettä kertaa Turussa järjestettävän Code Academy -rekrytointiohjelman tulokset ovat olleet huikeita, joten hae mukaan heti ja löydä uusi työpaikkasi!

Varsinais-suomalaiset IT-alan yritykset, kuten Sofokus, Qalmari IT Solutions, Labrox, AJR Solutions, Sensoan, Empirica Finland ja useat muut yritykset etsivät juuri sinun kaltaistasi tekijää! Koulutusohjelmamme kautta voit työllistyä hyvin erilaisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin, kuten Full Stack Developer, UI/UX -designer, Junior Software Developer, tietokanta-asiantuntija ja Front End tai Back End -developer.

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus. Tavoitteena on kehittää ammatillista osaamistasi ja harjoitella yhteistyöyrityksessä uusia taitoja. Yritys solmii kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, joka tähtää aina työsuhteeseen ohjelman jälkeen. 

Koulutusohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä n. 100 päivää, ja 20 työpäivää vietät koulutuspäivissä opiskellen monipuolisesti ohjelmistoalan yrityksissä käytettäviä ohjelmointikieliä ja -teknologioita. Näin pääset suoraan hyödyntämään ja soveltamaan oppimaasi yhteistyöyrityksessäsi.

Koulutuspäivien aikana opiskelet monipuolisesti ohjelmistoalan yrityksissä yleisesti käytettäviä teknologioita (mm. HTML/CSS, Java, JavaScript, C#, React, UI/UX-design).

Koulutus on suunnattu jo jonkin verran koodauskokemusta hankkineille koodareille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Osaaminen voi perustua esim. aiempaan työhön tai harrastuneisuuteen. Tärkeintä on jatkuva halu oppia uutta ja aito kiinnostus ohjelmistokehitystä kohtaan. Yritykset etsivät hakijoita erilaisilla taustoilla, joten hae rohkeasti mukaan!

Hae mukaan HETI – yhteistyöyritykset odottavat jo sinua!

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. Ohjelma järjestetään 28.10.2019–29.4.2020 ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Haethan heti, tai viimeistään 2.10. Mitä aikaisemmin haet, sitä enemmän meillä on aikaa löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys, sillä yrityksen löytyminen on edellytys ohjelmassa aloittamiselle.

Hakuprosessissa eteneminen edellyttää kahden hakemuksen jättämistä:

  1. Hakemus osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Code Academy, koulutusnumero: 688004) Tarkista samalla, että työnhakusi on voimassa.
  2. Osaamisprofiili järjestelmässämme tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=340. Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja anna motivaatiosi näkyä!

Jätettyäsi profiilin saat lisätietoa ohjelmasta ja olet heti mukana prosesseissa yritysten suuntaan.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702. Hakuprosessista, koulutuksesta ja yrityksistä saat lisätietoja ohjelman koordinaattorilta: Samuel Leivo, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi.

Code Academy -ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Avainsanat: Ohjelmointi, ohjelmistokehittäjä, web-suunnittelija, full stack developer, UI/UX -suunnittelija, Front End, Back End, sovellusasiantuntija