(Poistunut julkaisusta)

Harrastevastaanoton työntekijä
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Unelmaloman kesätöihin tarvitaan  harraste- ja kylpyläpalveluiden asiakaspalvelijoita Saimaalle! 


Onnistuneen unelmaloman takana on hyvä palvelu ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Me tarvitsemme kesäksi Beatles Bar työntekijöitä auttamaan kiireen keskellä. Tässä on mahdollisuutesi päästä mukaan unelmalomailujen pariin.  Beatles Bar työntekijöille tarjoamme noin 60-90h/3vko ja töitä on tarjolla kesäkuun loppupuolelta elokuun alkupuolelle. Työtehtävät ovat monipuoliset harraste- ja kylpyläpalveluiden sekä anniskelu- ja asiakaspalvelutehtävien parissa. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia. Beatles Bar työntekijöillä alan koulutus sekä työkokemus katsotaan eduksi.

Me luomme unelmalomia asiakkaillemme Saimaan rannalla. Holiday Club Saimaa on viihtyisä lomakeskus. 
Asiakkaamme voivat majoittua hotellissa tai lomahuoneistoissa ja nauttia unelmalomailusta +32 asteisessa kylpylässä tai muiden harrastusten parissa. 
Lue lisää: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/

Etsimme oma-aloitteisia ja iloisia asiakaspalvelijoita. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Laita hakemus pian, haastattelemme jo hakuaikana ja sopivien tekijöiden löydyttyä paikat täytetään. Tuo oma ainesosasi mukaan unelmalomamme palvelureseptiin! 
 

 

Hakemukset 31.3. mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi/
Liitä hakemukseen mukaan kuvallinen CV.
Lisätietoja Laura Valkonen laura.valkonen@holidayclub.fi