Harjoitteluhaku, Pääkaupunkiseutu 2019
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan valloittajia kasvamaan kanssamme! Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.

NCC:n harjoitteluohjelma

Harjoitteluohjelmamme perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille. Ohjelma alkaa "haalarissa" rakentamisen perustehtävistä antaen hyvän pohjan kasvullesi. Suunnittelemme yhdessä harjoittelujaksollesi sisällön ja kirjalliset tavoitteet oppimistavoitteet osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Saat perehdytyksen tehtäviisi sekä ohjaajan, joka tukee sinua harjoittelujakson aikana. Harjoittelun aikana käydään läpi palautetta ja seurataan tavoitteiden toteutumista. Harjoittelun päätteeksi käydään loppukeskustelu, jossa annetaan palautetta puolin ja toisin sekä sovitaan jatkosta.

Haalariharjoittelu

Pääset tutustumaan työmaan toimintaan, ilmapiiriin ja rakennusprojektin etenemiseen rakennusmiehen työtehtävissä taitavien rakentamisen ammattilaisten opastuksella. Haalariharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan 1. ja 2. vuosikurssin ammattikoulu-, ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijoille, joilla ei vielä ole mittavaa rakennusalan kokemusta. Haalariharjoittelussa työskentelet rakennustyömaalla rakennusapumiehen tehtävissä yhdessä taitavien rakennusalan ammattilaisten kanssa. Haalariharjoittelun tavoitteena on tutustua rakentamisen perusasioihin kuten eri työvaiheisiin ja työvälineiden käyttöön, työturvallisuusasioihin, työmaaelämään sekä suuren rakennusliikkeen toimintaan.

Työnjohtoharjoittelu

Työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joille on jo kertynyt työkokemusta rakennusalan työntekijätehtävistä. Työnjohtoharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen. Harjoittelun aikana pääset seuraamaan tai saat vastuullesi oman työvaiheen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laatuseuranta sekä työn johtaminen. Saat lisävastuuta ja tehtäviä oman kehittymisesi myötä. Harjoittelun aikana opit esimiesroolista ja NCC:n toimintajärjestelmistä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua talon sisällä.

Tutustu harjoittelijatarinoihimme: www.ncc.fi/harjoitteluohjelma

Täytä hakemus ja jätä meille cv:si. Toivomme, että lisäksi vastaisit muutamaan kysymykseen videolla. Videohaastattelu on vapaaehtoinen, mutta voit tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi!

Pääset nauhoittamaan videovastauksesi tästä:

Työnjohtoharjoittelu

Haalariharjoittelu

Haku päättyy 28.2.2019, mutta teemme valintoja jo hakuvaiheen aikana, joten ole nopea! Odotamme hakemustasi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221437
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Espoo, Uusimaa, Vantaa, Uusimaa