(Poistunut julkaisusta)

Harjoitteluhaku, Oulu 2020
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme harjoittelijoita Oulun ja Pohjois-Suomen alueelle erikoisrakentamisen projekteihimme sekä asunto- toimitila- ja korjausrakentamisen pariin. Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit hankkeet kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Erikoisrakentamisen toimiala on myös allianssihankkeena toteutettavassa Oulun sairaalaprojektissa mukana. Meidän tekemisessä korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaisiin rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta! Toimimme valtakunnallisesti ja meillä saat mahdollisuuden liikkuvaan ja monipuoliseen työnkuvaan jännittävien projektien parissa.

Rakenna urasi NCC:llä!

Haemme innokkaita tulevaisuuden osaajia kasvamaan kanssamme. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa. Tule reiluun porukkaamme!

NCC:n harjoitteluohjelma
 
Harjoitteluohjelmamme perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille. Ohjelma alkaa "haalarissa" rakentamisen tai projektihallinnan perustehtävistä antaen hyvän pohjan kasvullesi. Suunnittelemme yhdessä harjoittelujaksollesi sisällön ja kirjalliset oppimistavoitteet osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Saat perehdytyksen tehtäviisi sekä ohjaajan, joka tukee sinua harjoittelujakson aikana. Harjoittelun aikana käydään läpi palautetta ja seurataan tavoitteiden toteutumista. Harjoittelun päätteeksi käydään loppukeskustelu, jossa annetaan palautetta puolin ja toisin sekä sovitaan jatkosta.

Haalariharjoittelu

Haalariharjoittelu on tarkoitettu 1. ja 2. vuosikurssin ammattikoulu-, ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijoille, joilla ei vielä ole mittavaa kokemusta. Pääset tutustumaan työmaan toimintaan, ilmapiiriin ja rakennusprojektin etenemiseen kokeneiden rakentamisen ammattilaisten opastuksella. Haalariharjoittelussa työskentelet avustavissa tehtävissä yhdessä taitavien rakennusalan ammattilaisten kanssa. Haalariharjoittelun tavoitteena on tutustua rakentamisen perusasioihin kuten eri työvaiheisiin ja työvälineiden käyttöön, työturvallisuusasioihin, työmaaelämään sekä suuren rakennusliikkeen toimintaan.

Työnjohtoharjoittelu

Työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu on tarkoitettu ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joille on jo kertynyt työkokemusta rakennusalan tehtävistä. Työnjohtoharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen. Harjoittelun aikana pääset seuraamaan tai saat vastuullesi oman työvaiheen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laatuseuranta sekä työn johtaminen. Saat lisävastuuta ja tehtäviä oman kehittymisesi myötä. Harjoittelun aikana opit esimiesroolista ja NCC:n toimintajärjestelmistä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua talon sisällä.

Tutustu harjoittelijatarinoihimme: www.ncc.fi/harjoitteluohjelma

Miksi NCC?

Tarjoamme harjoittelijoille:

  • Turvallisen harjoitteluympäristön
  • Reilun ja vakaan työnantajan
  • Mahdollisuuden pitkäkestoiseen uran rakentamiseen ja systemaattiseen tapaan kehittää omaa osaamista
  • Joustavat mahdollisuudet harjoittelun jatkamiseen, esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella
  • Hyvät etenemismahdollisuudet ja vastuulliset tehtävät

Täytä hakemus ja jätä meille cv:si. Annamme sinulle myös mahdollisuuden videoesittäytymiseen, johon tulet saamaan linkin sähköpostiisi lähiviikkojen aikana. Videoesittäytyminen on vapaaehtoinen, voit kuitenkin tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi ja samalla pääset tutustumaan NCC:läisiin!

Haku päättyy 23.2.2020, mutta teemme valintoja jo hakuvaiheen aikana, joten ole nopea! Odotamme hakemustasi!

Tiedotamme haun etenemisestä ja haastattelukutsuista sähköpostitse, tarkkailethan postiasi.