Harjoitteluhaku (LVIA-, sähkö- ja elinkaarisuunnittelu), Optiplan Oy
Optiplan Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Kiinnostaako työskentely LVIA-, sähkö- tai elinkaarisuunnittelun parissa? Etsimme tulevaisuuden osaajia harjoitteluun Helsinkiin ja Tampereelle! 

Meistä 

Optiplan tarjoaa monialasuunnittelua asunto-, toimitila- ja korjausrakentamiseen valtakunnallisesti. Pääkonttorillamme Helsingissä ja muissa toimipisteissämme Turussa, Tampereella ja Oulussa työskentelee yhteensä noin 170 suunnittelun huippuammattilaista. Osana kansainvälistä NCC-konsernia tarjoamme monipuolisesti myös pitkän aikavälin urakehitys- ja etenemismahdollisuuksia, sekä kattavat henkilöstöedut. Tule meille oikeisiin töihin kasvamaan LVIA-, sähkö-, tai elinkaarisuunnittelun ammattilaiseksi. 

Arvostamme yksilöitä, ja harjoittelijana olet osa yhteistä joukkuettamme. Meillä työkaverit ovat kiinnipitävä voima, ja tiimit ovat pieniä ja tiiviitä. Harjoittelijanamme voit itse sopia joustavasti työtuntiesi määrän ja työskennellä opintojesi etenemisen mukaan. Kannustamme lopputyön tekemiseen ja valmistuneille tarjoamme entistä haastavampia sekä merkityksellisempiä vastuualueita. Monipuoliset uudis- ja korjausrakentamishankkeemme tukevat oppimistasi matkallasi suunnittelun osaajaksi. Osaamisesi karttuessa saat mahdollisuuden haastavampiin työtehtäviin kokeneiden kollegoiden tuella.   

Kenelle 

Mikäli olet edennyt ammattikorkea- tai korkeakouluopiskeluissa yli puolen välin, saatat olla etsimämme henkilö. Arvostamme menestystä erityisesti pääaineesi opinnoissa ja halua kasvaa ammattilaiseksi joukossamme. Voit aloittaa työt joustavasti kevättalvella tai myöhemmin keväällä. 

Nyt etsimme harjoittelijoita seuraavilta aloilta kaupungeittain: 

- Elinkaarisuunnittelu Helsinki 

- Sähkösuunnittelu Helsinki ja Tampere 

- LVIA-suunnittelu Helsinki ja Tampere

Harjoittelijarekrytoinnin aikataulu

- Haku on avoinna 1.12.2020–15.2.2021

Teemme haastatteluja jo hakuajan kuluessa, joten haethan mahdollisimman pian, odotamme hakemustasi ja cv:täsi! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla alapuolelta löytyvää Hae paikkaa -painiketta. 

Täytä hakemus ja jätä meille cv:si. Annamme sinulle myös mahdollisuuden videoesittäytymiseen, johon tulet saamaan linkin sähköpostiisi lähiviikkojen aikana. Videoesittäytyminen on vapaaehtoinen, voit kuitenkin tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi.  

Haku päättyy 15.2.2021, mutta teemme valintoja jo hakuvaiheen aikana, joten ole nopea! Odotamme hakemustasi! 

Tiedotamme haun etenemisestä ja haastattelukutsuista sähköpostitse, tarkkailethan postiasi. 

Lisätietoa Optiplanista: 
www.optiplan.fi 

Katso myös uratarinamme sekä tutustu videoon: 
https://optiplan.fi/blogi/yhdenvertainen-tyo-syntyy-arvostuksesta/
https://vimeo.com/274077512/2fab54229e  

Lisätietoja työtehtävistä antavat:  

LVIA- ja elinkaarisuunnittelu, Antti Torkki puh. 050 400 5390  
Sähkö, Kari Kavonius puh. 050 553 1987  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1403874
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kilpeläinen Reetta (reetta.kilpelainen (a) ncc.fi)
  • Puhelin: 0504368570
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Helsinki, Uusimaa