Harjoitteluhaku, Asfaltti 2021
NCC Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Asfalttityöharjoittelu 

Asfalttialan harjoittelussa pääset nopeasti kiinni käytännön työhön ja opit, miten päällystystyötä tehdään tehokkaasti, laadukkaasti, turvallisesti ja kestävää kehitystä tavoitellen. Digitaalisuus on osa asfalttitöiden arkea ja työ onkin hyvä yhdistelmä perinteistä käytännön työtä sekä teknistä tarkkuutta ja raportointia.  

Tarjoamme haalari- ja työnjohtoharjoittelumahdollisuuksia opintojen eri vaiheissa oleville rakennus- ja infra-alan opiskelijoille. Pääset tutustumaan ja osallistumaan harjoittelussa asfaltin päällystystyöhön, jyrsintään tai laboratoriotoimintaan. Tien päällä ja eri asiakkaiden toimeksiannoissa tapaat usein vaihtuvien kohteiden myötä paljon infra-alan ammattilaisia.  

NCC on vahva pohjoismainen asfalttitöiden osaaja ja kehittäjä. Teemme jatkuvasti työtä myös yhtenäisten toimintojen ja avoimen ilmapiirin rakentamiseksi asfaltin eri yksiköissämme. 

Haalariharjoittelussa aloitat päällystys- tai jyrsintätyöryhmän mukana opittavista töistä. Asfaltinlevitystyön ja vanhan asfaltin jyrsintöjen parhaat käytännöt opit ammattilaisiltamme nopeasti. Sinun pitää olla valmis toimimaan osana työporukkaa ja liikkumaan työn mukana sovitulla alueella. Työ vaatii halua tehdä fyysistä työtä reippaassa tempossa ja oppia ohessa käytännössä työn perusteet sekä eri massojen koostumukset ja ominaisuudet. 

Haalariharjoitteluun voi hakea myös laboratorioon, jolloin asfalttitilausten käsittely, materiaalitilaukset, massojen valmistus reseptien mukaan, massojen ominaisuuksien opettelu ja laadun seuranta ovat osa päivittäistä työtä kiinteässä toimipisteessä. Työ on teknisempää ja edellyttää eri tietokonejärjestelmien käyttöä. 

Työnjohtoharjoittelussa voit työskennellä päällystystyömaan toiminnoissa tai asfaltin tuotannossa. Sinun on jo osattava asfalttityön peruskäsitteet ja hallittava levitystyön vaatimukset, jotta voit harjoitella asfalttiryhmän työn organisointia ja ohjausta kannustavaa ilmapiiriä rakentaen. Digilaitteet ja raportointi, aikataulujen, turvallisuuden ja laadun seuranta ovat merkittävä osa työnjohtoharjoittelijan työnkuvaa. Tarvitset myös asiakaskeskeistä asennetta, sillä asiakassuhteen ylläpito ja asiakasviestintä kuuluvat arjen työnkuvaan. 

Harjoittelu kohdistuu kesäkaudelle. Tartu mahdollisuuteen luoda ammattitaidon perustuksia osaavien ammattilaistemme ohjauksessa! Urakoimme ympäri Suomea, joten ilmoitathan hakulomakkeessa, millä alueella olet kiinnostunut työskentelemään. 

Suunnittelemme yhdessä harjoittelujaksollesi sisällön ja oppimistavoitteet osaamisesi ja kiinnostuksenkohteittesi mukaan. Saat perehdytyksen tehtäviisi sekä ohjaajan, joka tukee sinua harjoittelujakson aikana. NCC:llä töitä tehdään reilulla, rennolla ja rehdillä meiningillä. 

Tutustu www.ncc.fi/harjoitteluohjelma 

Miksi NCC? 

Tarjoamme harjoittelijoille: 

 • Turvallisen harjoitteluympäristön 
 • Reilun ja vakaan työnantajan 
 • Mahdollisuuden pitkäkestoiseen uran rakentamiseen ja systemaattiseen tapaan kehittää omaa osaamista 
 • Joustavat mahdollisuudet harjoittelun jatkamiseen, esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella 
 • Hyvät etenemismahdollisuudet ja vastuulliset tehtävät 

Täytä hakemus ja jätä meille cv:si. Annamme sinulle myös mahdollisuuden videoesittäytymiseen, johon tulet saamaan linkin sähköpostiisi lähiviikkojen aikana. Videoesittäytyminen on vapaaehtoinen, voit kuitenkin tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi 

Haku päättyy 15.2.2021, mutta teemme valintoja jo hakuvaiheen aikana, joten ole nopea! Odotamme hakemustasi! 
Tiedotamme haun etenemisestä ja haastattelukutsuista sähköpostitse, tarkkailethan postiasi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1403873
 • Tehtäväalue: Rakennusala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kilpeläinen Reetta (harjoittelijat (a) ncc.fi)
 • Puhelin: +358504368570
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa, Vantaa, Uusimaa