(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme Porin ja Rauman palveluryhmiin harjoittelijoita määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.5. - 30.9.2019. Porin palveluryhmän vastuulle kuuluvat Porin, Kankaanpään ja Merikarvian palvelupisteet. Rauman palveluryhmän vastuulle kuuluvat Rauman, Euran, Harjavallan, Huittisten ja Kokemäen palvelupisteet.

Tehtävääsi kuuluu palveluopastus, jossa neuvot ja ohjaat asiakkaita Kela-asioissa sekä opastat verkkoasioinnissa. Tehtävä edellyttää työskentelyä kaikissa palveluryhmän asiakaspalvelupisteissä.

Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä.

Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa.

Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, kehittyvän työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut. Harjoittelijan palkka on 1747 - 1902 e/kk opintojen edistymisen mukaan.

Lisätietoja antavat Marjo Sarmet, p. 050 552 2093, Rauman palveluryhmä ja Sari Tanskanen, p. 020 635 8724, Porin palveluryhmä.

  • viitekoodi U0319-232
  • viimeinen hakupäivä 7.4.2019

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.