(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita vahinkopalveluihin Helsinkiin ja Kuopioon
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua ura finanssialalla? Työharjoittelu Fenniassa antaa sinulle arvokasta työkokemusta tulevaisuutta silmällä pitäen. Harjoittelun aikana pääset hyödyntämään oppimaasi käytännössä ja kehittämään työelämässä tarvittavia taitoja.

Oletko opiskelemassa ammattikorkeakoulussa ja kiinnostunut kehittymään asiakaspalvelun ammattilaiseksi, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Etsimme nyt harjoittelijoita noin 4 kk mittaiselle harjoittelujaksolle Helsinkiin ja Kuopioon.  
Harjoittelusta osa on palkallista.

Pääset osaksi loistavaa Fennian vapaaehtoisten henkilövahinkojen asiakaspalvelutiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa erinomainen asiakaskokemus. Harjoittelujaksolla saat arvokasta työkokemusta finanssialalta ja avaimet hyvän asiakaskokemuksen luomiseksi. Päiväsi koostuvat eri palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta ja palvelet sekä yksityis- että yritysasiakkaita.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti, joten toivottavasti tämä myös kuvastaa sinun ajattelutapaasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää
• myönteistä asennetta asiakaspalvelutyöhön
• erinomaisia kirjallisia vuorovaikutustaitoja
• päätöksentekokykyä, joustavuutta ja hyviä neuvottelutaitoja
• innostunutta ja aikaansaavaa työotetta
• opintoja esim. kaupallisella alalla.

Ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti harjoittelun alussa perehdytyksen työtehtäviin. Lisäksi saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten ja mielenkiintoisia sekä monipuolisia työtehtäviä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä loistavien kulkuyhteyksien päässä Länsi-Pasilassa, kauppakeskus Triplan välittömässä läheisyydessä. Tiimissämme vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nina Kiviranta 15.1. klo 9-10 (puh. 040 487 1053) ja palvelupäällikkö Patrick Kasurinen 20.1. klo 13-14 (puh. 040 183 0503).

Haethan tehtävään viimeistään 26.1.2020 ja liitäthän hakemukseen ansioluettelon ja hakemuskirjeen.