(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita tukipalveluihin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Etsimme nyt

KESÄHARJOITTELIJOITA TUKIPALVELUIHIN 

”Vala oman urasi sokkeli.”

Oletko innokas ja oppimishaluinen uran alkuvaiheessa oleva osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa kannustavassa työporukassa? Haluatko kehittyä osana joukkuetta, joka rakentaa parempia kaupunkeja ja toimivampaa infrastruktuuria? Tule harjoittelijaksi YIT:lle! 

Tarjoamme harjoittelumahdollisuuksia muun muassa rahoituksen, taloushallinnon, palkanlaskennan, markkinoinnin, myynnin, hankinnan ja kehitysohjelmiemme parissa. Lisäksi etsimme harjoittelijoita assistentin tehtäviin. Tehtävät sijaitsevat pääosin pääkonttorillamme Helsingissä, mutta myös Hämeenlinnassa, Tampereella ja Oulussa on avoinna kiinnostavia tehtäviä. 

Rahoituksen tehtävät voivat sisältää esimerkiksi erilaisten markkina-, investointi- ja rahoitusanalyysien valmistelua sekä raportointia. Taloushallinnon tehtävissä voit päästä työskentelemään esimerkiksi konsernilaskennan ja vuositilinpäätöksen, tiliotteiden ja maksuliikenteen tai myyntilaskujen parissa. Helsingin lisäksi taloushallinnon tehtäviä, kuten ostolaskujen tiliöintiä ja tarkastusta, pääsee tekemään myös Hämeenlinnassa.

Markkinoinnin tehtävissä työ voi sisältää esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa avustamista tai muita markkinoinnin avustavia tehtäviä. Hankinnan tehtävissä työnkuvaan kuuluu muun muassa tarjouspyyntöjä ja tarjousvertailuita sekä muita avustavia hankinnan tehtäviä. Assistentin tehtävissä päivät koostuvat esimerkiksi laskujen käsittelystä, päivittäisistä järjestelyistä sekä muusta yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Myynnin tehtävä keskittyy asuntomyynnin avustaviin tehtäviin ja tehtävät sijaitsevat Oulussa ja Tampereella.

Kehitystehtävissä pääset tutustumaan YIT:n Green Growth -kehitysohjelmaan ja mm. vähähiiliseen rakentamiseen. Tarjoamme harjoittelumahdollisuuden myös mobiililiittymien ylläpidon parissa. Muihin IT-alan harjoittelupaikkoihin voit tutustua täällä.

Olisitko sinä etsimämme harjoittelija?

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Suoritat parhaillaan tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja olet opiskellut alaa jo ainakin muutaman vuoden. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta alalta esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun merkeissä, mutta tärkeintä on innokas asenne ja halu oppia uutta.

Miksi YIT?

Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet urapolkusi rakentamiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset myös jakamaan kokemuksia toisten harjoittelijoiden kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua. 

Jos sinulla on kysymyksiä harjoitteluun liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä yitgroup.com/tyopaikat -sivulla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15. Voit myös seurata haun etenemistä Instagramissa (@raksaduuni), jonne päivitämme tilannetta joka perjantai.

Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja siitä, millainen työkaveri olisit. Kerro myös sinua kiinnostavista työtehtävistä ja toivomastasi harjoittelun ajankohdasta. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa.

Rakenna tulevaisuuttasi harjoittelukesän jälkeenkin

YIT:llä ja rakennusalalla tapahtuu mielenkiintoisia asioita ympäri vuoden. Siksi sinun kannattaakin liittyä Tulevaisuuden tekijät -osaajayhteisöömme valitsemalla kahdesti "Kyllä" hakulomakkeen lopussa olevassa Suostumus-kohdassa. Yhteisön jäsenenä saat ajan hermolla olevia kuulumisia niin YIT:läisistä, päivittäisestä työstämme, meillä aukeavista uramahdollisuuksista kuin rakennusalasta.  

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, heti ensimmäisistä päivistä lähtien.