(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita siltasuunnitteluun
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija!


Haemme kesäksi harjoittelijoita määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Silta-yksikköön. Yksikkömme on yksi Ramboll Finlandin neljästä siltasuunnittelu -yksiköistä. Tampereen yksikössämme on 20 siltasuunnittelun ammattilaista ja yhdessä muiden yksiköiden kanssa muodostamme Suomen suurimman siltasuunnittelu -ryhmän. Myös kansainvälisyys näkyy arjessamme, ja englanninkieli onkin osa päivittäistä työtämme. Yksikössämme tehdään vuosittain myös myös paljon diplomi- ja päättötöitä harjoittelijoidemme toimesta.


Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.


Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.


Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön paallikkö Harri Koskinen (puh.) 0400 956 099.