Harjoittelijoita rakennusalan tehtäviin
YIT Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Etsimme nyt

KESÄHARJOITTELIJOITA 

monipuolisiin rakennusalan tehtäviin ympäri Suomen

”Hartioille sopivasti kuormaa ja aina isommat saappaat tarjolla.”  

Oletko innokas ja oppimishaluinen uran alkuvaiheessa oleva rakennusalan osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa rehdissä ja raudanlujassa työporukassa? Tule kesäharjoittelijaksi YIT:lle, jossa pääset työskentelemään ammattilaistemme kanssa, kohtaamaan haasteita ja viemään oppimasi seuraavalle tasolle.

Rakennusalan opiskelijoille tarjoamme erilaisia harjoittelumahdollisuuksia niin työmaalla kuin toimistollakin. Tulevaksi kesäksi etsimme joukkoomme muun muassa haalari-, työnjohto-, työmaainsinööri- ja laskentainsinööriharjoittelijoita eri toimialoillemme sekä kaluston ja kunnossapidon pariin. Lisäksi tarjoamme maanmittauksen ja geomatiikan opiskelijoille harjoittelupaikkoja tietomallinnuksen ja koneohjausmallien tekemisen parissa Helsingissä.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Olet rakennusalan opiskelija (ammattikoulu/AMK/YO), jolta löytyy motivaatiota oppia uutta ja kasvaa rakennusalan ammattilaiseksi. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta alalta esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun merkeissä, mutta tärkeintä on innokas asenne ja kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen.

Miksi YIT?

Meillä olet alusta saakka osa porukkaa – arvostettu tekijä. Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet urapolkusi rakentamiseen. Pääset myös jakamaan kokemuksia toisten harjoittelijoiden kanssa ja luomaan verkostoja yrityksen sisällä. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. 

Jos sinulla on kysymyksiä harjoitteluun liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä yitgroup.com/tyopaikat -sivulla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15. Voit myös seurata haun etenemistä Instagramissa (@raksaduuni), jonne päivitämme tilannetta joka perjantai.

Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja siitä, millainen työkaveri olisit. Kerro myös sinua kiinnostavista työtehtävistä ja toivomastasi harjoittelun ajankohdasta. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa.

Rakenna tulevaisuuttasi harjoittelukesän jälkeenkin

YIT:llä ja rakennusalalla tapahtuu mielenkiintoisia asioita ympäri vuoden. Siksi sinun kannattaakin liittyä Tulevaisuuden tekijät -osaajayhteisöömme valitsemalla kahdesti "Kyllä" hakulomakkeen lopussa olevassa Suostumus-kohdassa. Yhteisön jäsenenä saat ajan hermolla olevia kuulumisia niin YIT:läisistä, päivittäisestä työstämme, meillä aukeavista uramahdollisuuksista kuin rakennusalasta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, heti ensimmäisistä päivistä lähtien. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419019
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ella Maisonlahti