(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita Oulun ja Helsingin tieliikennekeskuksiin
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Fintrafficin tieliikenteenohjaus vastaa tieliikenteen hallinnasta Suomen maanteillä vuorokauden kaikkina aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme ja kehitämme palveluratkaisuja, jotka mahdollistavat turvallisen ja sujuvan liikenteen maamme tieverkolla. Palveluihimme kuuluvat tieliikenteen ohjaus ja hallinta, tienvarsiteknologia, tiesääpalvelut sekä tieliikenteen tuote- ja palvelukehitys ja tilannekuvajärjestelmät. 

Haemme aktiivisia harjoittelijoita Oulun ja Helsingin tieliikennekeskuksiin liikennekeskuspäivystäjän tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat:
• liikenteenhallinnan operatiiviset päivystystehtävät
• tieliikennekeskuksen monimuotoiset tehtävät

Tehtävä alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.8.2021.

Hakijalta odotamme

Odotamme Sinulta tietekniikan, teiden kunnossapidon tai liikennealan opintoja. Sinulla on aktiivinen ote työhön ja olet yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen. Olet valmis tekemään vuorotyötä. Oulussa ei tehdä yötyötä.

Tehtäviin pyritään valitsemaan henkilöt, jotka olisivat tarvittaessa valmiita tekemään myös lomatuurauksia ja mahdollisesti olisivat käytettävissä myös seuraavina kesinä.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän lisäksi erinomaisen työilmapiirin sekä hyvät esimies- ja tukipalvelut.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä saat liikennekeskuspäällikkö Marika Saarenpäältä, Oulu, p. 050 343 8251, marika.saarenpaa@fintraffic.fi tai liikennekeskuspäällikkö Kari Tarkilta, Helsinki, p. 040 673 6450, kari.tarkki@fintraffic.fi

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 029 450 7000 Sähköposti: rekrytointi@fintraffic.fi Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki