(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita, mekaniikkasuunnittelu ja tekninen dokumentointi
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme Tampereen toimistollemme suunnittelijaharjoittelijoita seuraaviin työtehtäviin:

- Tekninen dokumentointi

- Mekaniikkasuunnittelu

Myös koneturvallisuus/safety puolen hakemukset otetaan mielellään vastaan. 

Harjoittelujakson aikana työtehtävät saattavat vaihdella harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.  Harjoittelujakso voi alkaa jo talven 2020 aikana opiskelun ohessa osa-aikaisena ja jatkua kesällä täysiaikaisena. Edellytämme hakijoilta 3 vuoden opintoja vastaavaa opintopistemäärää ammattikorkeakorkeakoulussa tai vähintään 180 opintopistettä yliopistossa. Aikaisempi työkokemus suunnittelutehtävistä, asennustehtävistä tai muualta teollisuudesta sekä CAD-ohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmotivaatio ja innokas asenne.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lisätietoa harjoittelupaikoista antavat:

Tomi Martikainen, Department Manager, Mechanical Engineering, tomi.martikainen@etteplan.com, puh. 044 293 4554. Soittoaika klo 10-11 torstaisin 6.2, 13.2, 20.2 ja 27.2.

Tero Heikkilä, Team Manager, Technical Documentation, tero.heikkila@etteplan.com, puh. 0400 895 622.