Harjoittelijoita, korjausrakentaminen ja kuntotutkimukset
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille harjoittelijaksi korjausrakentamisen suunnittelu- tai kuntotutkimustehtäviin. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi aitoa kiinnostusta korjausrakentamista kohtaan ja olet opinnoissasi päässyt perehtymään korjausrakentamisen suunnitteluun ja/tai kuntotutkimusten suorittamiseen.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa Korjausrakentamisen osaajien joukkoon
Korjausrakentamisen harjoittelijana olet osa valtakunnallista Korjausrakentamisen aluetta, jossa yli 100 asiantuntijan voimin ratkomme asiakkaidemme moniulotteisia haasteita. Kuntotutkijoiden kanssa osallistut erilaisten kenttätutkimusten suorittamiseen ja pääset tutustumaan raportoinnin ja tulosten tulkinnan maailmaan. Suunnittelutehtävissä pääset ratkomaan kuntotutkimuksissa havaittuja ongelmia ja kartutat kokemusta rakennusprojektien kokonaisuuden hallinnasta.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan sekä kuntotutkimusten kenttätöitä yhdessä kokeneen tutkijan kanssa, että avustavia suunnittelutöitä suunnittelijan tai projektipäällikön ohjauksessa. Aikaisemmasta työkokemuksestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua itsenäisempiäkin osatehtäviä projekteissa. Projektit vaihtelevat paljon vanhojen teollisuusrakennusten muutostöistä julkisten palvelurakennusten korjauksiin.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

 • Rakennetekniikan opintoja joko yliopisto- tai ammattikorkeakoulusta, mielellään 3.-4. vuosikurssin opiskelijoita.
 • Osaat käyttää AutoCADia ja tuotat hyvää teknistä tekstiä suomeksi.  Revit-osaaminen ja rakennusfysiikan tuntemus katsotaan eduksi.
 • Sinulla on käytännön kokemusta työmaasta ja haluat jalkautua kenttätöihin niin tutkijana kuin suunnittelijana.
 • Olet kiinnostunut perehtymään vanhoihin rakennuksiin ja rakennustapaan. Haluat soveltaa oppimaasi ja omaat analyyttistä päättelykykyä.
   

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.

 

Tule osaksi Kiinteistöt ja rakentaminen -osaajien joukkoa
Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin ja millä paikkakunnalla olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella ja palkata hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

 

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Jarkko Heinonen, 040 660 4051 ja Heidi-Johanna Jokelainen, 044 536 3055.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1322408
 • Tehtäväalue: Suunnittelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kontiolahti, Oulu, Tampere, Turku