(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita geosuunnitteluun ja kenttätutkimustehtäviin
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä geotekniikan opiskelija!


Haemme kesäksi 1-2 harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseemme geotekniseen suunnitteluun ja kenttätutkimustehtäviin. Espoon Geosuunnittelu -yksikön kokonaisvahvuus on 60 henkilöä – tämän ammattilaisjoukon voimin teemme geoteknistä suunnittelua niin kotimaassa, mm. useissa merkittävissä valtakunnallisissa hankkeissa, kuin vientihankkeissakin, käytännössä maailmanlaajuisesti.


Odotamme
Suoritat geotekniikan opintoja. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.


Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.


Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja tehtävistä antavat yksikön päällikkö Eero Timonen, puh. 040 5123874 (suunnittelu) ja yksikön päällikkö Fredrik Winqvist, puh. 050 5849132 (kenttätutkimukset).