(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita Etuuspalveluiden lakiyksikön oikaisuvaatimuskeskukseen
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Etuuspalveluiden lakiyksikön oikaisuvaatimuskeskukseen harjoittelijoita. Harjoittelu alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 6kk. Työskentelypaikkakuntasi voi olla esimerkiksi Helsinki, Turku, Rovaniemi, Oulu tai Tampere. Ilmoitathan hakemuksessasi mille paikkakunnalle haet.

Harjoittelussa pääset osallistumaan erilaisiin oikaisuvaatimuskeskuksen töihin. Työtehtäviisi kuuluu alkuselvittelytyötä muita oikaisuvaatimusten käsittelyyn liittyviä tehtäviä, esimerkiksi esittelyjen tekemistä puheenjohtajille.

Olet opinnoissasi jo pidemmälle edennyt oikeustieteen ylioppilas. Työskentelytavoiltasi olet tarkka, nopea ja oma-aloitteinen. Osaat soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Olet myös palveluhenkinen ja joustava. Katsomme eduksi kokemuksen sosiaaliturvalainsäädännöstä tai kiinnostuksen perehtyä siihen.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Käytät ajanmukaisia työvälineitä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Pääset tutustumaan Kelan toimintaan ja saat arvokasta ja opintojasi tukevaa työkokemusta. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa Kelan harjoittelukäytäntöjen mukaisesti.

Lisätietoja antavat oikaisuvaatimuskeskuksen puheenjohtaja Jenni Mäkelä, puh. 040 355 9849 ja tiimipäällikkö Riina Hietala, puh. 050 408 7585.

  • viimeinen hakupäivä 24.2.2019
  • viitekoodi U0219-142

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.