(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelijoita asiakaspalvelutehtäviin
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haluatko hyödyntää opintojasi ja kerryttää työkokemustasi mielenkiintoisissa maanmittausalan vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä? Jos kiinnostuit, niin hae meille kesäharjoittelijaksi, tarjoamme paikkoja eri puolella Suomea olevissa toimipaikoissamme.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluvat Maanmittauslaitoksen aineistojen, tuotteiden ja palveluiden myynti, valmistus ja niihin liittyvä neuvonta eri palvelukanavien kautta. Myös viranomaisneuvonta muun muassa maanmittaustoimituksista, kirjaamisasioista ja Kiinteistövaihdannan verkkopalvelusta sekä Huoneistotietojärjestelmästä on osa toimenkuvaasi. Työtehtäviisi saattaa sisältyä myös muita tehtäviä sovitun mukaisesti.

Hakijalta odotamme

Aktiivista otetta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön. Hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää ruotsin kielen taitoa. Valinnassa etusijalla ovat maanmittausalan, tradenomi-/oikeustradenomi- tai oikeustieteen opiskelijat.

Hyvä suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Luemme eduksi

Hyvä ruotsin kielen taito.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy MML:n harjoittelijoita koskevan sopimuksen mukaisesti. Palkka on opintosuorituksista riippuen välillä 1440 - 2100 €/kk.

Edut

Olemme moderni, turvallinen ja vakaa työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hakemukset

Tutustu ja hae paikkoja osoitteessa www.valtiolle.fi. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät hakusanalla "Maanmittauslaitos".