(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija/työssäoppija rekrytointiyksikköön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Oletko innokas opiskelija, joka haluaa kartoittaa osaamistaan rekrytoinnista ja henkilöstöhallinnosta sekä tutustua organisaatioon, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi?

Haemme ISS Palveluiden rekrytointitiimiin TYÖSSÄOPPIJAA/HARJOITTELIJAA. Opinnoistasi riippuen voit suorittaa harjoittelun Helsingin, Turun, Tampereen tai Rovaniemen toimipisteessämme.

Harjoittelujakson aikana opit
• ymmärtämään mistä elementeistä rekrytointiprosessi koostuu
• käsittelemään hakemuksia ja peilaamaan niitä rekrytointikriteereihin
• tekemään puhelinhaastatteluja
• tuottamaan ja kehittämään laadukasta hakijaviestintää
• kommunikoimaan esimiesten, asiantuntijoiden ja työnhakijoiden kanssa
• ymmärtämään, mikä merkitys oppilaitosyhteistyöllä ja tapahtumilla on työntekijöiden saatavuuteen
• hahmottamaan, miten työnantajamielikuvaa luodaan yhdessä Suomen suurimmassa yrityksessä
• tekemään erilaisia raportteja, muistioita ja muita kirjallisia materiaaleja

Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja nautit ihmisten kanssa toimimisesta. Pidät tiimityöskentelystä, ja harjoittelujakson aikana sinulla onkin ympärilläsi yli kymmenen henkilön rekrytointitiimi ja yli 30 henkilön People&Culture yksikkö tukemassa oppimistasi. Arvostamme työnteossa ahkeruutta, toimeen tarttumista, vastuun ottamista sekä rohkeutta tuoda kehitysideoita esille. Lupaamme, että harjoittelun jälkeen ymmärrät, mitä laadukkaiden ja tehokkaiden rekrytointien tekeminen tarkoittaa.

Mikäli siis etsit työssäoppimispaikkaa osana esim. henkilöstösihteerin tai merkonomin opintoja tai vaihtoehtoisesti korkeakouluopintosi (esim. tradenomi) sisältävät harjoittelun, saatat olla etsimämme henkilö. Harjoittelu-/työssäoppimisjakso voi sijoittua tulevalle syksylle, keväälle 2019 tai jollekin siinä välissä. Harjoittelu on palkaton ja sisältää lounasedun.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille CV:lläsi varustettuna 27.8.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja saat tarvittaessa tiimimme jäseniltä osoitteesta rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja tämän vision toteutuminen vaatii yrityskulttuuriimme sopivien osaajien ja talenttien löytämistä. Palkkaamme vuosittain satoja työntekijöitä ja toimihenkilöitä erilaisiin tehtäviin esim. siivouksen, kiinteistön ylläpidon, ruokailupalveluiden ja tukifunktioiden tiimeihin.