(Poistunut julkaisusta)

HARJOITTELIJA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Hei opiskelija, kiinnostaako harjoittelupaikka? Oletko tiedonjanoinen, systemaattinen ja tarkka, sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisestä kiinnostunut tuleva harjoittelijamme?

Harjoittelijana pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Apotin eri tiimien sosiaali- ja terveydenhuollon substanssiosaajien ja juridiikan asiantuntijoiden kanssa. Pääasiallisena tehtävänäsi on selventää Apotti-järjestelmässä käytössä olevien mittareiden ja muiden arviointityökalujen lisenssejä ja kartoittaa uusien arviointityökalujen käyttöoikeuksia. Mittarit ja arviointityökalut ovat yksi terveydenhuollon ammattilaisten keinoista arvioida asiakkaan vointia ja hoidon tarvetta, minkä lisäksi niillä pystytään seuraamaan hoidon vastetta. Myös muut tiimiä tukevat selvitystehtävät voivat olla mahdollisia.

Toivomme sinun omaavan systemaattisen ja pitkäjänteisen työskentelyotteen, sekä hyvät excel-taidot. Voit olla esimerkiksi tradenomi- tai kauppatieteiden opiskelija tai muun soveltuvan opintotaustan omaava. Toivomme opintojesi olevan puolivälissä tai loppuvaiheessa. Lisäpisteitä saat kiinnostuksesta sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisen parissa työskentelyyn. Selvitystyö tapahtuu osittain englannin kielellä, joten ethän hätkähdä englannin kielen käyttöä osana työtehtäviäsi.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
  • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja toiveemme aloitusajankohdalle on marraskuussa. Tarkka aloitusajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Harjoittelijan tehtävä on kokoaikainen ja palkallinen. Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään 5.11. mennessä.

Meillä osaamisesi pääsee hyötykäyttöön. Tule meille tiimikaveriksi kerryttämään osaamistasi ja edistämään maailman ensimmäisen sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävän tietojärjestelmän rakentamista!

Kerromme mielellämme lisää harjoittelijan tehtävästä. Mahdollisiin kysymyksiin ja yhteydenottoihin vastaa sähköpostitse HR-asiantuntija Mimmi Mönkkönen (mimmi.monkkonen(a)apotti.fi).

 

Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi