(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija
MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

HARJOITTELIJA, BRYSSEL

Tarjoamme opintojen loppuvaiheessa olevalle EU-asioista kiinnostuneelle ja EU-uraa suunnittelevalle korkeakouluopiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden harjoitteluun Brysselissä.

Brysselin toimistomme tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseudun etujen valvominen Euroopan Unionissa. Pidämme esillä Suomea koskevia ja MTK:n jäsenten etuja palvelevia asioita Euroopan Unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä sitoumuksissa.

Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme Brysselissä ovat EU:n toimielimet, erityisesti komissio, neuvosto ja Euroopan parlamentti. Vaikutamme mm. EU-maiden yhteisen tuottaja- ja osuuskuntajärjestön Copan ja Cogecan sekä metsänomistajajärjestön CEPF:n linjauksiin ja kannanottoihin. Pidämme yhteyttä Brysselissä toimiviin sidosryhmien verkostoihin.

Harjoittelijana olet osa MTK:n Brysselin tiimiä. Tehtäviisi sisältyy mm. ajankohtaisen politiikka- ja lainsäädäntövalmistelun seuranta ja raportointi. Osallistut Copa-Cogecan työryhmien kokouksiin, Euroopan parlamentin ja sen valiokuntien työn seurantaan ym. tilaisuuksiin.

Tehtävässä menestymiseen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Sinulle kirjoittamien on helppoa. Osaat toimia osana Brysselin tiimiämme, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua läheltä EU:n toimintaan ja päätöksentekoon sekä eurooppalaisten viljelijäjärjestöjen ja osuuskuntien edunvalvontaan Brysselissä.

Palkkaamme vuosittain harjoittelijan sekä syys- että kevätkaudelle. Harjoittelun kesto on noin 4-5 kuukautta. Syyskauden harjoittelujakso alkaa syyskuun alussa. Hakuaika syyskauden 2018 harjoittelujaksolle päättyy 20.5.2018. Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.mtk.fi/rekry

Harjoittelupaikkana on MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen Brysselin toimisto EU-kortteleissa (Rue Treves 61, B-1040 BRUSSELS, BELGIUM). Esimiehenäsi toimii MTK:n Brysselin toimiston johtaja.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa MTK:n Brysselin toimiston johtaja Juha Ruippo sähköpostitse juha.ruippo@mtk.fi