(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Viestintä
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme viestimään huomisen infrasta?

Haemme harjoittelijaa Destian asiakaskokemus- ja viestintätiimiin kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Viestinnän harjoittelijana pääset tuottamaan muun muassa sisältöjä infran koko elinkaarelta sisäisiin ja ulkoisiin kanaviimme, päivittämään somekanaviamme, verkkosivujamme ja intraamme sekä vastaamaan asiakaspalautteisiin. Destiassa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä

Destian viestintäharjoittelija työskentelee Vantaan Tikkurilassa noin kilometrin päässä Tikkurilan juna-asemalta pienen, mutta tehokkaan viestinnän tiimin tukena. Työ ajoittuvat toukokuun alusta elokuun loppuun, mutta ajankohta on tarvittaessa sovittavissa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Olet etsimämme harjoittelija, mikäli viestintä- tai markkinointiopintosi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa alkavat olla loppusuoralla. Opintosi ovat antaneet sinulle valmiudet tuottaa monikanavaista sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Sujuvasta ruotsin taidosta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Olet oma-aloitteinen ja idearikas tiimipelaaja, jolla on reipas ote työhön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa viestinnän asiantuntija Melissa Linko, melissa.linko@destia.fi tai 040 356 6454.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa