(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, verkkokoulutusaineistot
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme Joensuuhun HARJOITTELIJAA TEKEMÄÄN VERKKOKOULUTUSAINEISTOJA

Abloy suuntautuu entistä voimakkaammin nopeasti kasvaviin digitaalisiin oviympäristö- ja kulunvalvonnan tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin, joita toimitamme partneri- ja jakeluverkostomme kautta kotimaan markkinoille sekä korkean turvallisuuden asiakasryhmille kansainvälisillä markkinoilla. Verkkokoulutuksen avulla tuemme asiakkaidemme  liiketoimintaa.

Tehtäväsi on työstää verkkokoulutuskokonaisuuksia uuteen koulutusalustaamme. Hyödynnät tuote- ja palveluratkaisukonseptien sekä lähiopetuskoulutusten aineistoja ja sisältöjä. Muokkaat ja luot niistä eLearning-kursseja. Työskentelet tiivisti yhdessä substanssiosaajien ja kouluttajiemme kanssa.

Sinulla on jo tuntumaa ja näkemystä verkkokouluttamiseen, aikuispedagogiikkaan ja graafisesti toimivien koulutusaineistojen tekemiseen. Olet luova ja ideointikykyinen tiimipelaaja ja pikemmin  aktiivinen tekijä kuin hidas pohdiskelija. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi sekä englanniksi.

Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on 1.4. – 30.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Valittavasta henkilöstä riippuen työ on joko kokopäiväistä tai osa-aikaista.

Tärkeimmät toivomamme osaamisalueet tehtävään:

  • tiedät, millaista on pedagogisesti toimiva verkkokoulutus
  • osaat muokata lähiopetusaineistoista verkkokoulutuksena toimivaa sisältöä
  • osaat tehdä graafisesti laadukasta koulutusaineistoa
  • kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia
  • opiskelusi liittyy verkkokouluttamiseen tai aikuiskoulutukseen tai graafiseen suunnitteluun

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutussuunnittelija Päivikki Nevalainen, p. 040 754 7013

Täytä hakemus 26.2.2020 mennessä.