Harjoittelija, Vantaan talouspalvelukeskus
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian konserniyksikön talouspalvelukeskukseen kesäksi 2022.

Destia on yksityinen suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Monipuolisen osaamisen ansiosta destialaiset toteuttavat suuria ja edistyksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme oivan paikan oppia erilaisia työtehtäviä taloushallinnossa. Destian talouspalvelukeskuksessa toimii kolme eri tiimiä; ostoreskontra, myyntireskontra sekä kirjanpito, joten pystymme tarjoamaan monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Pyrimme sopeuttamaan tehtävät sinun aikaisempaan kokemukseen, toiveet toki huomioiden.

Tässä tehtävässä pääset kartuttamaan osaamistasi taloushallinnon prosesseista monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien kautta ammattitaitoisten sekä mukavien työkavereiden tuella. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään prosessejamme, joten saat mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa siihen miten kehitämme toimintaamme. Pääset myös tekemään töitä useamman destialaisen kanssa ja alat samalla luoda omaa verkostoasi Destiassa.

Jos pystyt tekemään tuntitöitä opiskelujen ohella jo alkuvuonna kannattaa hakea mahdollisimman pian, koska sopivan henkilön löydyttyä pystymme tarjoamaan tuntitöitä jo vuoden alusta sekä kesällä (toukokuu-elokuu) kokopäiväistä työtä. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen on mahdollista neuvotella jatkosta kesäkauden jälkeen. 

Toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Mitä odotamme?

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään aktiivista työtä arvojemme (yhdessä, rehdisti, uudistuen, menestyen) mukaisesti sekä niiden vahvistamiseksi.

Tehtävä sopii hyvin opintojen alussa, keskivaiheessa tai loppupuolella olevalle kaupallisen alan osaajalle (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi), joka opiskelee taloushallintoa ja haluaa saada monipuolista kokemusta taloushallinnon prosesseista ja tehtävistä isossa infra-alan rakennusyrityksessä. Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta talouspuolen tehtävistä. Riittää, että sinulla on hyvä asenne tekemiseen ja halua oppia uutta.

Toivomme, että tiimityö on sinulle luontevaa, ja teet töitä itsenäisellä ja positiivisella työotteella yhteistyössä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Hyödyksi katsomme aiemman kokemuksen työkaluista Microsoft Dynamics AX, Basware P2P, Sharepoint, Teams tai halusta oppia niiden käyttämistä. Odotamme sinulta kykyä omaksua uusia asioit sekä tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta ja sujuvaa suomen kieltä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa talouspäällikkö Mia Lönnberg, 040 750 3698 (20.12. klo 12-14, 13.1. klo 9-11 tai 26.1 klo 10-12, mutta saa kokeilla myös muina aikoina) tai mia.lonnberg@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös muutaman sanan siitä, miksi tämä harjoittelu olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Neilikkatie 17

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot