(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija Vantaan Kuusijärven ulkoilualueelle ja toimialan viestintään, kesätyö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Yhteiset palvelut
Kaupunkikulttuuri / yhteiset palvelut

Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.06.2021 tai sopimuksen mukaan - 15.08.2021


Vantaan kaupunkikulttuurin toimialalla on tarjolla harjoittelijan paikka, joka on yhdistelmä luontomatkailua ja viestintää, erityisesti sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan. Harjoittelun kesto on noin 2,5 kk ja se sovitaan kesä-, heinä ja elokuulle. Voit hakea paikkaa, vaikka kotikaupunkisi on muu kuin Vantaa. 

Haluatko viettää kesän ulkona Kuusijärven ulkoilualueella asiakasneuvojana? Kuusijärvi on ulkoilualue Sipoonkorven kansallispuiston vieressä ja Kuusijärven uimaranta on kesäisin suosittu lomanviettokohde. Työnkuvaasi kuuluu neuvontaa ja opastusta ulkoilualueen ja kansallispuiston kävijöille. Työpäiväsi sisältää monenlaisia asiakaspalvelutilanteita ja kohtaamisia.  

Työhösi sisältyy myös Kuusijärven alueesta ja mahdollisesti myös muista Vantaan kesämatkailukohteista ja –tapahtumista viestimistä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Onnistut tehtävässäsi, kun sinulla on positiivinen asenne, mutkattomat vuorovaikutustaidot, kykenet toimimaan itsenäisesti ja pystyt päivittämään sisältöä sujuvasti sosiaaliseen mediaan Vantaan kesästä. Työ on pääosin ulkona tapahtuvaa ja liikkuvaa työtä. Kielitaito luetaan eduksi.  

Harjoitteluun soveltuva koulutustausta on viestinnän, markkinoinnin, matkailun- tai -luontomatkailun opinnot tai vastaavat. Työ sopii ammattiopisto- tai korkeakouluopiskelijalle ja opinto-oikeuden tulee olla voimassa. Palkkaus määräytyy opintotason ja opintojen valmiusasteen perusteella välillä 1 050–2 000 eur/kk. 

Kaupunkikulttuurin toimiala tarjoaa kuntalaisille vapaa-ajan palveluita, mm. kirjasto-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja asukastilatoimintaa. Lisäksi toimiala koordinoi kaupukitasoisesti mm. osallisuutta ja Kuusijärven kehittämistä. Yhteiset palvelut on toimialan tukipalveluorganisaatio vastaten mm. taloussuunnittelusta, yleishallinnosta sekä viestinnästä ja palvelumarkkinoinnista. 


Työsuhteen tietoja

Edellytämme: Vähintään 18 vuoden ikää, tehtäviin soveltuvaa koulutusta tai kiinnostusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Luemme eduksi: Retkeily- ja liikuntaharrastuneisuuden, kielitaidon, kokemuksen sisällöntuotannosta sosiaalisen median kanaviin

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Koordinaattori

Laitala Anniina

040 627 3674

anniina.laitala@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe klo 9–15

Viestintäpäällikkö Lauri Majuri lauri.majuri@vantaa.fi (tavoitettavissa sähköpostitse)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.