(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Tutkimusyksikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme tutkimusyksikköön Helsinkiin korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelun kesto on 4 kuukautta. Harjoittelu alkaa 1.8.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet Tietopalvelujen tulosyksikössä, jonka tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnan yhdeksi kivijalaksi. Tehtävänäsi on toteuttaa tutkimusta nuoriin asiakkaisiin kohdentuvien Kelan Moniammatillisen palvelun ja Asiakkuusvastaavapalvelun toimivuudesta ja vaikuttavuudesta. Palveluihin kuuluu nuoren yksilöllisen elämäntilanteen pohjalta tehtävää ohjausta sekä verkostotyötä. Palveluihin osallistuneiden nuorten elämäntilannetta seurataan 3-6 kuukauden kuluttua seurantahaastattelulla ja tämän jälkeen rekisteriaineistojen perusteella. Tehtäväsi sisältävät tutkimusaineiston kokoamista (aineiston keruu toteutetaan puhelinhaastatteluilla), käsittelyä ja raportointia.

Opiskelet korkeakoulututkintoa. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Meillä pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa moniammatillisessa työympäristössä ja saat arvokasta käytännön kokemusta tutkimustyöstä. Saat myös hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Harjoittelijan palkka on opinnoista ja kokemuksesta riippuen 1 786 – 2 034 e/kk.

Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Karoliina Koskenvuo, p. 050 552 2157, etunimi.sukunimi@kela.fi.

Hae tehtävää 21.5.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.