(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, tutkimus
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Tietotopalvelujen Tutkimusyksikköön Helsinkiin Töölöön harjoittelijaa ajalle 1.9. – 30.11.2019.

Työskentelet Tietopalvelujen tulosyksikössä, jonka tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnan yhdeksi kivijalaksi. Tehtävänäsi on Kelan kuntoutukseen liittyvän Muutos-hankkeen tutkimuskokonaisuuden toteutuksen arviointi. Tehtävä sisältää arviointitutkimuksessa käytettävien aineistojen (paino laadullisissa aineistoissa) keruun, analyysin ja raportoinnin. Tehtävässä kerättyä aineistoa voit käyttää pro gradu –tutkielmassasi.

Olet yhteiskunta-, sosiaali- tai hallintotieteiden maisterivaiheen pääaineopiskelija. Sinulla on tietämys arviointitutkimuksesta ja perusosaaminen laadullisten ja määrällisten aineistojen analyysistä sekä hyvä suomen kirjoitustaito. Tehtävässäsi on hyötyä ymmärryksestä ja kiinnostuksesta tutkimusympäristössä työskentelemisessä.  Arvostamme yhteistyökykyisyyttäsi ja kykyäsi työskennellä itsenäisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun, mukavan, moniammatillisen työympäristön sekä lounasedun. Harjoittelijan palkka on opinnoista ja kokemuksesta riippuen 1 786 – 2 034 e/kk.

Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Riitta Seppänen-Järvelä, puh. 040 183 89 20, etunimi.sukunimi@kela.fi.

Hae tehtävää 28.5.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.