Harjoittelija, Turun ja Kouvolan infrasuunnittelu
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian infrasuunnittelun -yksikköön Turkuun ja Kouvolaan kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian infrasuunnittelun harjoittelijana pääset osallistumaan erilaisiin infrasuunnitteluhankkeisiin. Tehtävät koostuvat pääosin avustavista tie-, katu- ja aluesuunnittelutehtävistä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä pääset tutustumaan infrasuunnitteluhankkeiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Destialla saat itsenäisen harjoittelupaikan ja pääset tutustumaan rakennusalaan infrasuunnittelun näkökulmasta. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työ ajoittuvat kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Turussa tai Kouvolassa, sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet ammattikorkeakoulun tai yliopiston infra-alan opiskelija, esimerkiksi yhdyskuntatekniikan 3.-4. vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta suunnittelualaa kohtaan, kokemusta suunnittelujärjestelmistä ja olet osallistunut tie- katu tai vesihuoltosuunnittelun kursseille. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Ville Suntio, 040 350 2211 tai ville.suntio@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Turku

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot