(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija tuotekehitykseen
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Sinun roolisi
Haemme nyt Bonava Koti -tuotekehitystiimiin harjoittelijaa pääkonttorillemme Helsingin ydinkeskustaan.
Työnkuvaasi kuuluu olennaisesti avustaminen uusien tuoteominaisuuksien kehitysprojekteissa. Se tarkoittaa osallistumista tuotekonseptointiin, tuoteominaisuuksien ideointia ja määrittelyä sekä konseptointiin liittyvän taustatiedon keräämistä eri lähteistä. Pääset myös analysoimaan keräämääsi tuote-, markkina- sekä asiakaspalautetietoa.

Odotamme
Erityisesti odotamme sinulta vahvoja yhteistyö- sekä projektinhallintataitoja. Hyvää organisointikykyä sekä kykyä ymmärtää markkinoita ja asiakastarpeita. Olet kiinnostunut tiedon keräämisestä ja analysoinnista. Olet joustava ja innostut uusista asioista. Koska tehtävät vaativat välillä nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin, lähdet mukaan hommaan ”Onnistuu”-asenteella.
Taustasi voi olla esimerkiksi tuotekehityksessä, teollisessa muotoilussa, suunnittelussa tai vaikkapa markkinoinnissa. Voit olla vasta valmistumassa opinnoistasi tai jo muutaman vuoden työkokemusta kartuttanut.
Hallitset Microsoft Officen työkalujen käytön (Excel, Word, Power Point). Tässä tehtävässä töitä tehdään pääsääntöisesti suomeksi, mutta tarvittaessa työskentely sujuu sinulta myös englanniksi.

Tarjoamme
Huippumahdollisuuden päästä mukaan hyvin mielenkiintoisiin asumiseen liittyviin kehitysprojekteihin, joissa haetaan ratkaisuja esimerkiksi helpompaan arkeen. Tarjoamme innostavan työilmapiirin, jossa ideoitasi kuunnellaan. Pääset nopeasti mukaan konkreettiseen tekemiseen ja näet kättesi työn jäljen. Työskentelemme moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Harjoittelu on palkallinen, puolen vuoden määräaikaisuus. Toivomme, että pystyt työskentelemään kokoaikaisesti, mutta tarvittaessa voimme myös sopia työn tekemisestä opintojen ohella.

Join our journey
Hae tehtävää viimeistään 15.10.2018 mennessä osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa 5.10. klo 09-10 ja 09.10. klo 15-16 Product Manager Johanna Normiala, puh. 040 5052444. Tai sähköpostitse johanna.normiala(at)bonava.com.