Harjoittelija Tokmannin HR-osastolle
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Tokmannin HR-osastolla on tilausta harjoittelijalle! Haluatko kehittyä tulevaisuuden HR-osaajaksi? Etsimme Tokmannin pääkonttorille Mäntsälään motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä harjoittelijaa, joka on kiinnostunut HR-järjestelmistä ja työsuhdeasioista. Pääset osaksi innostunutta ja asiantuntevaa työsuhdetiimiä.


 
Tehtävänkuvaus


Harjoittelijana pääset tutustumaan henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin ja harjoittelusi aikana autat HR-tiimiä onnistumaan monenlaisissa tehtävissä. Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään esimerkiksi HR-viestintää, avustamaan työsuhdeasiantuntijoitamme mm. erilaisten raporttien luomisessa sekä järjestelmähankkeisiin liittyvissä asioissa ja esihenkilöitämme erilaisissa arjen henkilöstöön liittyvissä haasteissa työsuhdeneuvontapalveluiden kautta. Harjoittelusi sisällön muodostumiseen tulee osaksi vaikuttamaan myös oma osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, joka auttaa sinua oppimaan, kasvamaan ja onnistumaan tehtävissäsi.Mitä odotamme sinulta?


Korkeakouluopintosi (esim. tradenomi) ovat loppusuoralla ja opintoihisi sisältyvä työharjoittelu on vielä suorittamatta. Olet kiinnostunut johtamisesta, esihenkilötyöstä, työsuhdeasioista ja olet näppärä järjestelmien kanssa. Sinulla on halu oppia, hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja olet tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen et kaihda rutiineja tai nopeasti muuttuvia tilanteita. Sinulla on silmää yksityiskohdille, mutta hahmotat ja edistät mielelläsi myös isompia kokonaisuuksia. Sinulla on sujuvat tietotekniset taidot ja omaksut uusiakin järjestelmiä helposti.Mitä tarjoamme?


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelun alan asiantuntijoiden opastuksessa. Harjoittelun aikana pääset näkemään ja oppimaan HR-kentän osa-alueita. Sinulle tarjoutuu hieno mahdollisuus päästä tekemään käytännössä asioita, joita olet opiskellut, syventää omaa osaamistasi ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua kasvavan kaupan alan pörssiyhtiön tomintaan ja työskennellä yli 4000 työkaverin kanssa.


Harjoittelu alkaa tammikuussa tai sopimuksen mukaan ja harjoittelun tarkka kesto on sovittavissa, alustavasti toivoisimme keston olevan noin 5 kuukautta.Hakuohjeet ja lisätiedot


Toimipisteesi sjaitsee Tokmannin pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta ja harjoittelua on mahdollista hoitaa osaksi etänä. Hae tehtävää viimeistään 30.11.2021 täyttämällä sähköinen hakulomake ja liitäthän mukaan harjoitteluajan palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimihan nopeasti, mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Suvi Barsk sähköpostitse suvi.barsk@tokmanni.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525022
  • Tehtäväalue: HR, Kaupan ala
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä