Harjoittelija, tiestömittaus
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa tiestömittaukseen Destian Infraomaisuuden hallinta -yksikköön kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Tehtävänäsi on palvelutasomittausten (PTM) tekeminen Suomessa tai Ruotsissa päällystetyillä maanteillä. PTM-mittauksin tuotetaan tietoa päällysteen pinnana pituus- ja poikkisuuntaisesta epätasaisuudesta laser- ym. huipputekniikkaa sisältävällä mittausautolla. Mittausautossa on kahden hengen miehistö ja tehtävänäsi on toimia sekä auton kuljettajana että mittaustietokonetta ja mittauslaitteistoja valvovana operaattorina.

Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Sinulla on mahdollisuus tutustua Suomen ja Ruotsin tieverkkoon ja uusiin paikkakuntiin. Viikon vapaan jakson aikana on myös mahdollisuus nauttia kesästä. Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Työ alkaa koulutus- ja testijaksolla maaliskuun puolessa välissä ja kestää syyskuun alkuun saakka. Mittaustyötä tehdään pääsääntöisesti 7 päivän vuoroissa klo 7.00-18.30, jonka jälkeen on 7 päivän vapaa jakso. Eli sinulla tulee olla valmius viikon mittaisin poissaoloihin kotoa joko Suomessa tai Ruotsissa. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Työ on luonteeltaan varsin itsenäistä ja työpäivät ovat pitkiä, joten arvostamme sitkeyttä ja innostusta tämän kaltaiseen työhön sekä vastuuntuntoisuutta ja oma-aloitteisuutta. Teknisestä koulutuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä, koska koulutamme itse mittaustyön tekemiseen. Odotamme, että sinulla on kohtuullinen englannin kielen taito ja katsomme eduksi myös ruotsin kielen taidon. Työ on liikkuvaa, joten edellytämme B-ajokorttia ja muutaman vuoden ajokokemusta sekä Tieturva 1 -kurssin pätevyyttä. Lisäksi työssä tarvitsee perus tietokoneen käyttötaitoja. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään palvelupäällikkö Juho Meriläinen, 040 854 3629 (tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-12) tai juho.merilainen@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot