(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, tiestömittaus
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa tiestömittaukseen Destian Infraomaisuuden hallinta -yksikköön kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Haemme kuutta (6) harjoittelijaa tieverkon kuntomittauksiin. Työ Destian tiestötietopalvelujen parissa on tekniikan opiskelijalle hieno tilaisuus saada monipuolista ja käytännönläheistä harjoittelua. Työ tehdään parityönä mittausautolla, joten työpäiväsi on tien päällä työskentelyalueena koko Suomi. Työhön sisältyy myös tietojen käsittely ja tulosten oikeellisuuden tarkastaminen. Saat perusteellisen koulutuksen ennen työn aloittamista.

Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Työt alkavat jo 1.4. (tai sopimuksen mukaan myöhemmin) ja jatkuvat 30.9.2021 saakka. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, Turussa tai Pirkkalassa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. 

Odotamme, että olet 1-2. vuosikurssin AMK-insinööriopiskelija tai korkeakouluopiskelija. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, sillä mittauskohteet sijaitsevat koko Suomen alueella. Tehtävä edellyttää matkustamista ja majoittumista sekä kykyä työskennellä haastavissa olosuhteissa. Ajokortti ja tietokoneen sujuva käyttötaito ovat työn tekemisen kannalta välttämättömiä.

Tulet tekemään yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.Lisäksi toivomme näkemystä ja/tai osaamista mittaustoiminnalla kerättyjen tietojen käsittelymekanismeista, virhelähteistä ja laatumenetelmistä sekä tietokantaosaamisesta ja ohjelmoinnista (esim. Visual Basic).

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa yksikön johtaja Arto Kuskelin, arto.kuskelin@destia.fi tai 040 546 0126.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa, Turku, Pirkkala