Harjoittelija, Tampereen sillansuunnittelu
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian sillansuunnittelun -yksikköön Tampereelle kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian sillansuunnittelun harjoittelijana pääset osallistumaan erilaisiin infrasuunnitteluhankkeisiin. Tehtävät koostuvat pääosin sillansuunnittelun avustavista tehtävistä, jotka määräytyvät tarkemmin kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan. Tehtävässä pääset tutustumaan sillansuunnitteluhankkeiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Destialla saat itsenäisen harjoittelupaikan ja pääset tutustumaan rakennusalaan sillansuunnittelun näkökulmasta. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työ ajoittuu toukokuun alusta elokuun loppuun. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Edellytämme sinulta hyväksyttyjä infra-alan teknisiä opintoja vähintään 2. vuosikurssin verran. Eritoten rakennetekniikkaan liittyvät opinnot (esimerkiksi statistiikka) katsotaan eduksi. Tulet tekemään tehtävässäsi yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää myös yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa yksikön päällikkö Tuomas Lehtinen, tuomas.lehtinen@destia.fi tai 040 767 9984.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411420
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere