(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija talouspalvelut
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Vuokrahallintoassistentti harjoittelija tuntityö, Helsinki

Vuokrahallintoassistenttina vastaat merkittävien asiakkaidemme kiinteistöhallintoon liittyvistä tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen vuokrahallintoreskontran ylläpito ja asiakaspalvelu, lisäksi tähän liittyvät raportoinnit ja seuranta. Järjestelmänä on käytössä Tampuuri kiinteistöhallintajärjestelmä.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta sekä taloushallinnon perusteiden osaamista. Annamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Hyvä Excel-osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelet itsenäisesti mutta tärkeänä osana tiimiä aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Ongelmien ratkaisu ja päätöksenteko itsenäisesti on sinulle helppoa. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa.

Työtarpeesi voi olla tuntityö pohjaista tai voimme tarjota sinulle harjoittelupaikan työharjoittelun ajaksi.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa Vuokrahallintopäällikkö Tuulia Aaltonen puh. 020 130 2945 tai tuulia.aaltonen@colliers.com ma-ke klo 8-16. 

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 31.1.2019 mennessä.
Käsittelemme hakemuksia ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.