(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Talouspalvelukeskus
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian konserniyksikön talouspalvelukeskukseen kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian talouspalvelukeskuksen harjoittelijana toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallintoon liittyvät tehtävät. Destian talouspalvelukeskuksessa toimii kolme eri tiimiä; ostoreskontra, kirjanpito sekä myyntilaskutustiimi. Haemme resurssin joka pystyy monipuolisesti auttamaan eri tiimit siinä missä tarvitaan apua. Tehtävääsi kuuluisi muun muassa tiliotteiden käsittely, ohjeiden päivitystä, vakuuksien hallinnointi, ostolaskujen reitittämistä, erilaisia selvityksä, sekä tutustuminen myyntireskontraan.

Tässä tehtävässä pääset kartuttamaan osaamistasi taloushallinnon prosesseista monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien kautta ammattitaitoisten sekä mukavien työkavereiden tuella. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään prosessejamme, joten saat mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa siihen miten kehitämme toimintaamme. Pääset myös tekemään töitä useamman destialaisen kanssa ja alat samalla luoda omaa verkostoasi Destiassa.

Jos pystyt tekemään tuntitöitä opiskelujen ohella jo alkuvuonna kannattaa hakea mahdollisimman pian koska sopivan henkilön löydyttyä pystyisimme tarjoamaan tuntitöitä jo vuoden alusta ja kesällä (toukokuu-elokuu) kokopäiväistä työtä. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen on mahdollista neuvotella jatkosta kesäkauden jälkeen. Toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävä sopii hyvin opintojen alussa, keskivaiheessa tai loppupuolella olevalle kaupallisen alan osaajalle (esim merkonomi, tradenomi), joka haluaa saada monipuolista kokemusta taloushallinnon prosesseista ja tehtävistä isossa infra-alan rakennusyrityksessä.

Hyödyksi luetaan aiempi kokemus työkaluista Microsoft Dynamics AX, Basware P2P, Sharepoint, Teams tai halu oppia niiden käyttämistä. Odotamme hakijoilta kyky omaksua uusia asioita, tarkka ja oma-aloitteinen työote sekä sujuva suomen kieli.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa talouspäällikkö Mia Lönnberg, mia.lonnberg@destia.fi tai 040 750 3698 (18.12. klo 12-14, 15.1. klo 9-11 tai 5.2 klo 12-14, mutta saa kokeilla myös muina aikoina).

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa