Harjoittelija, siltasuunnittelu
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijoita Destian siltasuunnittelun -yksikköön Tampereelle, Vantaalle tai Kuopioon kesäksi 2022. 

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian siltasuunnittelun harjoittelijana pääset osallistumaan erilaisiin siltasuunnitteluhankkeisiin. Tehtävät koostuvat pääosin sillansuunnittelun avustavista tehtävistä, jotka määräytyvät tarkemmin kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan. Tehtävässä pääset tutustumaan sillansuunnitteluhankkeiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Destialla saat itsenäisen harjoittelupaikan ja pääset tutustumaan rakennusalaan sillansuunnittelun näkökulmasta.

Destialla kuunnellaan aidosti työntekijää, eli pääset itse vaikuttamaan työtehtäviisi. Harjoittelun tarkoituksena on tutustuttaa tekijä mahdollisimman monipuolisesti erilaisiin suunnittelutehtäviin, jolloin tulevaisuuden uraputken suuntaa on helpompi miettiä yhdessä, kun harjoittelijalla on parempi käsitys erilaisista mahdollisuuksista.

Työn kesto sovitaan tapauskohtaisesti (riippuu esimerkiksi opiskelun tilanteesta), mutta ajankohta voisi olla esimerkiksi 1.5.2022-31.8.2022. Tarkoitus olisi tämän jälkeen jatkaa sopimusta joustavalla tuntityösopimuksella, jolloin koulun ohella työskenneltäisiin esimerkiksi 1-2 päivää viikossa. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella, Vantaalla tai Kuopiossa, sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Edellytämme sinulta hyväksyttyjä infra-alan teknisiä opintoja vähintään 2. vuosikurssin verran. Eritoten rakennetekniikkaan liittyvät opinnot (esimerkiksi statistiikka) katsotaan eduksi. Myös rakennusalaan liittyvä kokemus katsotaan eduksi tähän tehtävään. Tulet tekemään tehtävässäsi yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää myös yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään yksikön päällikkö Tuomas Lehtinen, 040 767 9984 (arkisin klo 14-16) tai tuomas.lehtinen@destia.fi (Tampere), ryhmäpäällikkö Matti Mikkonen, 040 192 1664 (arkisin klo 14-16) tai matti.mikkonen@destia.fi (Kuopio) ja ryhmäpäällikkö Kimmo Karlsson, 040 723 0296 (arkisin klo 14-16) tai kimmo.karlsson@destia.fi (Vantaa). 

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa, Tampere, Kuopio

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot