(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, (SharePoint, Microsoft Office 365)
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Kelan viestintäyksikköön harjoittelijaa 6 kuukauden pituiselle harjoittelujaksolle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa. Työskentelet strategia- ja työyhteisöviestinnän ryhmässä ja työpisteesi on Pitäjänmäen toimitalossa Helsingissä.

 

Harjoittelijana pääset tekemään töitä erityisesti SharePoint-alustalle rakennetun intranetimme parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. palvelujen testaaminen, intran kehittäminen, ohjeiden kirjoittaminen ja intran käyttäjätuen antaminen. Pääset mukaan myös Microsoft Office 365 -käyttöönottoon. Muilta osin työtehtävistäsi voidaan sopia kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. 

 

Voit olla meille sopiva harjoittelija, jos tunnistat itsesi näistä:

 

-    Opiskelet korkeakoulussa esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikkaa tai muuta tehtävään soveltuvaa ainetta.
-    Olet valmis olemaan rohkeasti yhteydessä ihmisiin myös soittamalla.
-    Sinulla on hyvät viestintä- ja asiakaspalvelutaidot.
-    Tykkäät työskennellä muiden kanssa, mutta tarvittaessa pystyt tekemään töitä ja ottamaan asioista selvää itsenäisesti. 
-    Haluat oppia lisää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti.    

 

Työskentelykielemme on suomi, mutta tarvitset työssäsi myös englantia. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta testaamisesta ja käyttäjätuen antamisesta sekä jostain seuraavista järjestelmistä: Microsoft SharePoint, Microsoft Office 365, Atlassian Confluence, HP ServiceManager ja QPR Enterprise Architect. Lisäksi on eduksi, jos osaat palvelumuotoilua tai arkkitehtuurimallinnusta. 

 

Me tarjoamme sinulle:

 

-    kivan ja osaavan työyhteisön, joka perehdyttää sinut tehtäviisi ja tukee sinua koko harjoitteluajan tarpeen mukaan
-    lounasedun
-    joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

 

Harjoittelijan palkka on opintojen määrästä ja aikaisemmasta työkokemuksesta riippuen alkaen 1 747 e /kk.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 23.1.2020. Liitä hakemukseesi hakukirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja tehtävästä ja Kelasta työpaikkana antavat 17.1. klo 12-15 ja 23.1. klo 11-14 verkkoviestinnän asiantuntija Svetlana Shchurova, p. 050 551 9799 sekä 14.1. klo 15-16 viestintäpäällikkö Sannamari Ollikkala, p. 040 481 7449.