(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija Service Deskiin
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Esittely

Globaalilla, merkittävällä ICT-kokonaisratkaisuja tarjoavalla asiakkaallamme on nyt tarjolla paikka positiiviselle ja hyvällä asenteella varustetulle

HARJOITTELIJALLE SERVICE DESKIIN

toimimaan ykköstason -tukitehtävissä merkittävien ja laajojen infra-ympäristöjen parissa. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään.

Työ alkaa pian/sopimuksen mukaan ja on kestoltaan ainakin 2018 loppuun, mahdollisesta jatkosta sovitaan erikseen.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluvat suurten yritysasiakkaiden teknisiin vikatilanteisiin liittyvien yhteydenottojen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse. Työt sisältävät myös tukipyyntöjen analysointia, kirjaamista sekä ratkaisemista etäyhteyttä hyödyntämällä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Microsoft Windows ympäristöissä.

Työ tapahtuu arkisin toimistotyöaikojen puitteissa (EI mahdollisuutta ilta-, viikonloppu-, loma-, etä- tai osa-aika työskentelyyn).

Harjoittelu on palkallinen, ja se voidaan hyväksilukea opintoihin kuuluvana harjoitteluna.

Edellytykset

Tietotekniseltä puolelta edellytämme osaamista uusimmista MS Windows käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista. Ymmärrys pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, SharePoint jne lasketaan merkittäväksi eduksi.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta (Tradenomi, Insinööri, Datanomi tmv). Voit olla opiskelija tai vastavalmistunut, tärkeää on, että pystyt toimistoaikoina tapahtuvaan kokoaikatyöhön.

Kielitaidon osalta edellytämme selkeää suomen kielen kommunikointikykyä sekä sujuvaa kykyä tuottaa ymmärrettävää tekstiä. Englanninkielen taito on välttämätöntä tehtävässä menestymiseen. Ruotsin kielen osaaminen on erittäin merkittävä etu!

Tämän lisäksi on oleellista, että olet aidosti motivoitunut työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä, olet työtä pelkäämätön, tunnollinen, ymmärrät roolin tärkeyden sekä sen vaikutuksen niin asiakkaaseen kuin koko palveluliiketoimintaan. Valttikortteja ovat proaktiivisuus, reipas asenne ja positiivinen ote työhön!

Edut

Tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia monipuolisten tehtävien parista suuressa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Lisäksi saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Pystyt myös pitkälti omalla toiminnallasi ja asenteellasi vaikuttamaan pitkäjänteiseen urakehitykseen. Työtehtävä itsessään tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi,sillä kuulisimme mielellämme miksi juuri SINÄ olisit sopiva henkilö tähän tehtävään! Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste