(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija sähköverkkojen kehitysyksikköön
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme Tikkurilaan sähköverkkojen kehitysyksikköön harjoittelijaa kesäksi 2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja päättyy elokuussa. 

Tehtävässäsi työskentelet osana sähköverkon kehitysyksikköä, jonka päätehtäviä ovat mm. sähkönjakelun tutkimus- ja kehitystyöt sekä sähköverkon yleissuunnittelu. Lisäksi yksikkö seuraa verkon tilaa ja laatii energiaennusteita sekä erilaisia verkkotoiminnan tilastoja ja viranomaisraportteja. 

Työtehtäväsi liittyvät verkkotiedon hallintaan ja erilaisiin sähköverkon selvitystöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköverkkoalan opintoja, tietojärjestelmäosaamista (mm. tietokannat) sekä kykyä soveltaa tietoa monipuolisesti. Olet opintojesi loppupuolella oleva tekniikan YO tai kandidaatti. Pääaineena sinulla on sähköverkot/sähköjärjestelmät tai vastaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelytapaa ja kykyä toimia sujuvasti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Pitkäjänteinen ja omatoiminen toimintatapasi auttaa sinua pitämään langat käsissäsi. Arvostamme tarkkuutta, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja ja ennen kaikkea innostunutta asennettasi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.