(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija sähköverkkojen kehitysyksikköön
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme Tikkurilaan sähköverkkojen kehitysyksikköön harjoittelijaa kesäksi 2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja päättyy elokuussa.  

Tehtävässäsi työskentelet osana sähköverkon kehitysyksikköä, jonka päätehtäviä ovat mm. sähkönjakelun tutkimus- ja kehitystyöt sekä sähköverkon yleissuunnittelu. Lisäksi yksikkö seuraa verkon tilaa ja laatii energiaennusteita sekä erilaisia verkkotoiminnan tilastoja ja viranomaisraportteja.

Työtehtäväsi liittyvät verkkotiedon hallintaan ja erilaisiin sähköverkon selvitystöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköverkkoalan opintoja, tietojärjestelmäosaamista (mm. tietokannat) sekä kykyä soveltaa tietoa monipuolisesti. Olet opintojesi loppupuolella oleva tekniikan YO tai kandidaatti. Pääaineena sinulla on sähköverkot/sähköjärjestelmät tai vastaava. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelytapaa ja kykyä toimia sujuvasti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Pitkäjänteinen ja omatoiminen toimintatapasi auttaa sinua pitämään langat käsissäsi. Arvostamme tarkkuutta, oma-toimisuutta sekä tiimityötaitoja ja ennen kaikkea innostunutta asennettasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Juho Paloposki p. 09-8290215 tai sähköpostitse juho.paloposki(at)vantaanenergia.fi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.